9 Aralık 2019 Pazartesi

Romantik Film : The Knight Before Christmas

Herkese merhabalar efenim,
Dün izin günüm olduğundan ve biraz da hasta olduğumda battaniyemin içine girip elimde kış çayımla  bütün gün Christmas filmleri izledim.Malum Aralı ayı demek benim için kış temalı filmler demek :) Netflix bu konuda her yıl beni doyurmayı başarıyor o yüzden ilk oraya baktım ve dişime göre 2 tane film bulup izledim.Bunlardan ilki artık bu tarz yapımlara görmeye çok alıştığım Vanessa Hudgens'ın baş rolünde olduğu The Knight Before Christmas filmi oldu.İzlemesi keyifli klişe bir Noel filmi :)

Bir büyücünün Noel tatili sırasında günümüz Ohiosu'na ışınladığı Orta Çağ şövalyesi Sir Cole (Josh Whitehouse), aşkta hayal kırıklığı yaşamış olan akıllı ve iyi kalpli lise fen bilgisi öğretmeni Brooke (Vanessa Hudgens) ile arkadaş olur. Brooke, eve geri dönmesini sağlayacak tek şey olan gizemli amacına nasıl ulaşacağını keşfetmeye çalışan Sir Cole'un modern dünyada yolunu bulmasına yardımcı olur. Ancak Sir Cole ve Brooke yakınlaştıkça, birbirlerine karşı hisleri de artar. Acaba aşkları tüm zorlukların üstesinden gelebilecek mi?

Vanessa Hudgens and Josh Whitehouse in The Knight Before Christmas (2019)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Program : Love Like a K-Drama

 Herkese merhabalar efenim, Bugün bayramda izleyip bitirdiğim ve beni son bölüme kadar saran bir programdan bahsedicem.Program Netflix üzeri...