7 Ocak 2020 Salı

Gerilim Filmi : In The Tall Grass

Herkese merhabalar efenim,
Stephen King Baba yazmaya ve yazdıklarını filme çekmeye devam ediyor.Ona bu konuda güncel olarak en iyi destek olan elbette Netflix olmuş.Stephen King'in bir çok filmini bünyesine alıp dünyaya sunmaya devam ediyor.Bu filmi izler izlemez de bir Stephen King dünyasının içine girdiğimi hemen anlamış bulundum.Tek bir mekan,değişik karakterler ve lanetli bir şeyler."Bir şeyler" diyorum çünkü King'in bu konuda sınırlaması yok biliyorsunuz ki araba,bebek,uzun otlar her şey onun elinde anında bir lanete dönüşebilir,bu filmde de uzun otlar lanete dönüşmüş durumda.Hem zaman algımızla oynadığı için kafamızı bulandıran,hem de sürekli twist yaptığı için sonuna kadar merakla izlettiren bir film daha :)

Cal ve Becky kardeşler, uzun otlarla çevrili bir alanda yaşayan teyzelerine gitmek için yola koyulurlar. Yolda ilerleyen kardeşler birden çalılıkların arasından bir ses duyar. Sese kulak verdiklerinde kendilerinden yardım istendiğini anlayan kardeşler ne yapacaklarını şaşırır. Yakalanmaktan korktukları için çok ses çıkarmadan kendilerini duyurmaya çalışan anne ve oğlunu bulmak için arabadan inen Cal ve Becky, otların arasında onlara ulaşmaya çalışır. Ancak çok geçmeden kendilerini yardım beklemek zorunda kalacakları bir durumun içerisinde bulurlar.

Laysla De Oliveira in In the Tall Grass (2019)

1 yorum:

Kitap - Ateşin Varisi Sarah J. Maas

 Herkese merhabalar efenim, Çookk uzun bir aradan sonra Cam Şato serisinin 3.kitabı olan Ateşin Varisi kitabına başladım.3.seriden itibaren ...