30 Ocak 2020 Perşembe

Kitap - Bayan McGinty'nin Ölümü Agatha Christie

Herkese merhabalar efenim,
Agatha Christie kitaplarına kaldığımız yerden devam ediyoruz.Hercule Poirot Christie'nin yarattığı Sherlock  Holmes'e benzer bir karakter ve bir çok seriden oluşuyor o serinin içinden Doğu Ekspresinde Cinayet,Briç Masasında Cinayet kitaplarını okudum her kitap birbirinden bağımsız davalar içerdiği için aslında kronolojik olarak bir okunma sırası olsa da karışık olarak da okunabilir.Şu sıralar boş zamanlarım ve izin günlerim fazla olsa da kafam çok karışık bu yüzden bu kitabına da yeterince aklımı veremedim araya başka başka kitaplarda aldım.Kitaba başlarda odaklandım yine ama cinayet ve cinayetin çözülme süreci beni öyle çok sürüklemedi içine çekemedi maalesef diğer kitaplarına şans vermeye elbette devam edeceğim ninemin :)

Bayan McGinty'nin başına yediği darbe ölümüne neden olmuştur. Tüm şüpheler Bayan McGinty'nin pansiyoneri olan James Bentley üzerinde toplanır. Çünkü şüphelinin giysilerinin üzerinde kurumuş kan izleri ve maktüle ait birkaç saç teli bulunmuştur. Ama ortada önemli bir nokta vardır: Bentley bir katile benzememektedir.

Acaba Poirot, cinayetten iki gün önce gazetede çıkan bir haber sayesinde bütün hünerini gösterip düğümü çözebilecek midir? Katil elini kolunu sallayarak ortalarda dolaşırken görev Hercule Poirot'yu beklemektedir.

1 yorum:

  1. en sevdiğim kitaplarından biridir bu dönemine göre de iyi yazılmıştır bence..

    YanıtlaSil

Romantik Film : The Tearsmith

 Herkese merhabalar efenim, Netflix de ergen filmler izlemeyi acilen bırakmam lazım ! Yine Wattpadd den senaryosu çıkmış gibi olan bir film ...