11 Ocak 2020 Cumartesi

Kitap - Kahverengi Elbiseli Adam Agatha Christie

Herkese merhabalar efenim,

Doğu Ekspresinde Cinayet,Cinayetler Oteli,N veya M?,Briç Masasında Cinayet kitaplarını okuduğum ve kütüphanede Agatha Christie madeni bulduğum için şu sıralar bu blogta bol bol benim rahmetli nenemin kitaplarını göreceksiniz :D Sineklerin Tanrısını zar zor okuyabildiğim için araya almıştım bu kitabı ama yine aradığım zevki bu kitapta da bulamadım şu sıralar beni saran içine çeken bir kitaba denk gelemedim maalesef ama okumalarım tam gaz devam ediyor elbette.Normalde rahmetli nenemin kitaplarını çok severim ve okurken de çok eğlenirim ama nedense bu kitabı başlarda oldukça heyecanlı ve sürükleyici olsa da ilerleyen sayfalarda hele de sonlarına doğru iyice saçmaladığını sezmeye başladım ve okuma hevesim kaçtı ama az bi sayfa kaldığı için bu kitabı da yarım bırakmadım ve asıl katilin kim olduğunu öğrenip rahat bir uyku çektim :) Nenemin bu kitabı beni tatmin etmemiş olsa da başka kitaplarını okumaya niyetim var :)


Anne Beddingfeld, babasını kaybettikten sonra Londra’da yaşamaya karar verir. Ve günün birinde, içinde her zaman var olan macera tutkusu, Hyde Park’ın köşesindeki metro istasyonunda yaşadığı bir olayla canlanır. İstasyondaki bir adam rayların üstüne düşerek ölmüştür. Ama ne var ki olay göründüğü gibi değildir. Anne, kaza olmadığına inandığı olayın peşini bırakmaz ve elindeki tek ipucuyla "Albay" olarak da bilinen katilin asıl kimliğini ortaya çıkarmaya çalışır. Ancak bilmediği şey Albay’ın da onun peşinde olduğudur.



1 yorum:

  1. bütün kitapları okudum ama bunu hiç hatırlamıyorum tekrar okumam lazım ..

    YanıtlaSil

Kitap - Ateşin Varisi Sarah J. Maas

 Herkese merhabalar efenim, Çookk uzun bir aradan sonra Cam Şato serisinin 3.kitabı olan Ateşin Varisi kitabına başladım.3.seriden itibaren ...