7 Şubat 2020 Cuma

Aksiyon Filmi : Bird Of Prey

Herkese merhabalar efenim,
Dün erkek arkadaşımla birlikte uzun zamandır beklediğim Harley Quinn'nin filmine gittik.Erkek arkadaşımda kahraman filmlerini sevmesine rağmen bu filmi çok kötü buldu ve izlerken de baya baya sıkıldı hatta uyumadığına dua ettim :D Ben de izlerken bazı sahnelerinde sıkıldım açıkçası ama hem Margot Robbie'yi sevdiğim için hem de Harley 'i çok sevdiğim için erkek arkadaşımdan daha çok beğendim filmi.Bence kız arkadaşlarımla gitmem gerekiyordu bu filme tam bir 8 Mart Dünya Kadınlar günü tadında bir film olmuş.Joker'den ayrılan Harley'in kadın olarak kendi başına ayakta durma mücadelesini izledik gibi bir şey oldu ve bence aynı evrende olmamalarına rağmen Deadpool'un kadın versiyonu gibiydi o yüzden Joker'den çok ikisini shipliyorum ben :D Umarsız tavırları,seyirciye bakması hatta bazı sahnelerde seyirciyle konuşması bana Deadpool'u anımsattı tabi o film serisi kadar başarılı olamaz orası ayrı konu ,erkek arkadaşım IMDB de çakacağını söyledi filmden çıkar çıkmaz ama 6.8 puan almayı başarmış ki vizyona daha dün girdi film :)

Yırtıcı Kuşlar, zalim suç lordu tarafından kaçırılan genç bir kızın kurtarılması için verilen mücadeleyi konu ediyor. Gotham'ın kötü adamı Roman Sionis ve yardımcısı Zsasz, genç bir kızı hedef gösterir. Şehirde Cass adındaki genç kızı arayalardan yüzünden büyük bir kaos meydana gelir. Bu durum Harley, Huntress, Black Canary ve Renee Montoya'nın yolunun kesişmesine neden olur. Ekip, genç kızı kurtarmak ve Roman’ı etkisiz hale getirmek için birlikte çalışmak zorunda kalır.

Rosie Perez, Jurnee Smollett-Bell, Mary Elizabeth Winstead, Margot Robbie, and Ella Jay Basco in Birds of Prey: And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn (2020)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kore Dizisi : Welcome to Samdal-ri

 Herkese merhabalar efenim, Bugün bahar tadında bir Kore dizimiz var.Eğer küçük kasabalarda geçen kalp ısıtan aşk Kore dizilerini seviyorsan...