8 Şubat 2020 Cumartesi

Kitap - Beş Sevim Apartmanı Mine Söğüt

Herkese merhabalar efenim,
Aradığım tadı uzun zamandan sonra Mine Söğüt te buldum ! Beni ürpertiyor,ağlatıyor duygudan duyguya sürüklüyor.Anlatım tarzı,üslubu da tadından yenmeyecek cinsten olunca ilk defa övülen bir yazarın ve kitabın beni tam anlamıyla tatmin ettiğini gördüm.Yazar genelde öykü yazmayı seviyor sanırım çünkü romanı da daha çok öykü tadında böyle ara okumalarda harika gidecek bir kitap okuması zaten çok kolay 1 bilemediniz 2 günde bitirilecek cinsten,finalinde beni şaşırtan filmler gibiydi kitabın sonu da anladım ama anlatamıyorum cinsinden :D Yazarın diğer kitaplarını da alıp okumaya devam edicem.Korku,fantastik tadında yazıyor kendisi,beni ürpertmeyi başardı bu kitabıyla :)

Pürtelaş Sokağı'nda kediler bir gün canhıraş feryatlarla ortalığı inlettiler. Pürtelaş Sokağı'ndaki Beş Sevim Apartmanı'nda tuhaf şeyler oluyordu. Beş pencereli, beş odalı, beş acayip insanın oturduğu Beş Sevim Apartmanı'nda perdelerin arkasında tuhaf şeyler olup bitiyordu. Cinler aleminden gelenler, periler aleminden gelenler, cinperi aleminden gelenler, orada beş garip hikaye yazdılar... yazdılar... yazdılar. Pardon, altı hikaye yazdılar. Bir de Doktor Samimi ve onun günlüğü var. Rüyada günlük görmek iyi bik kitap okuyacağınıza işarettir. Rüyada günlük görülse de görülmese de Beş Sevim Apartmanı'nı okumak iyiye işarettir, onu okuyanın gönül gözü açılır, peri kızları rüyasına girer. Mine Söğüt ilk romanı Beş Sevim Apartmanı ile okuyanı cinperi alemine götürüyor, uzun bir masal dinletir gibi, anlatır gibi, gösterir gibi.

5 yorum:

  1. Sana da merhaba :) Henüz okumadığım bir yazar. Bir gün bir söyleşisine gitmiştim ve kitaplarını okumak istemiştim, dilini merak etmiştim. Ama şimdi bu yorumu yazarken fark ettim ki o merak öylece kalmış :) Bu arada, blogunu takip etmek istedim ama "İzleyiciler" bölümünü göremedim. Acaba yok mu, yoksa ben mi bulamıyorum? Neşeli sevgilerle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba :) Eğer korku/gerilim türünü seviyorsan bence okumalısın çok farklı ürpertici bir tarzı var Mine Söğüt'ün :) İzleyiciler kısmı vardı ama yeni görünümde yok sanırım ben de şimdi fark ettim :D

      Sil
    2. Eklenebiliyorsa eklemeni, eklenemiyorsa temanı değiştirmeni öneriyorum o zaman :) Yoksa nasıl gelip haberdar olacağım yazılarından :) Bak, tamamen kendi rahatımı düşündüm :))

      Sil
    3. Çookkk haklısın :) Müsait bir zamanda bu konuya el atacağım ama bu blogta her gün bir yazı yayınlanıyor o yüzden her gün bakabilirsin :)

      Sil
  2. eveet ben de bu yazardan sadece bunu okuduum ama okurum yinee iyi yazaar :)

    YanıtlaSil

Romantik Film : The Tearsmith

 Herkese merhabalar efenim, Netflix de ergen filmler izlemeyi acilen bırakmam lazım ! Yine Wattpadd den senaryosu çıkmış gibi olan bir film ...