18 Şubat 2020 Salı

Kore Dizisi : My Holo Love

Herkese merhabalar efenim,
MAMA is comeback ! Kore dizilerinin kraliçesi geri döndü ! Gerçek hayatta aşk bitince dizilerden aşkı hissetmeye yeniden başladım :) Netflix'in yeni Kore dizisi daha önce ki Romantik/BilimKurgu dizilerine fazlasıyla benziyor olsa da aşkı bana dibine kadar hissettirmeye başardı hatta beni o kadar sardı ki dün izin günümde 12 bölümü bir oturuşta izleyip bitirdim :) Baş rolleri ilk defa izlemiş ve tanımış oldum bu vesileyle.

Konusu:
Dizi, yalnız bir kadının (Ko Sung-Hee) yapay zekâ 'Holo' (Yoon Hyun-Min) ile karşılaştıktan sonra meydana gelen olayları konu almaktadır.


Karakterler:
Yoon Hyun-Min dizide Go Nan-Do ve Holo olmak üzere iki farklı karakteri canlandırmaktadır. Go Nan-Do karakteri, bir IT araştırma şirketinin sahibidir. Dahi bir mucit olan Nan-Do şirketi kendisi kurdu ve şirketindeki her projeyi kendi elleriyle oluşturdu. Holo’nun da mucididir. Ancak insanlar, 10 yıl önce, büyük bir vakada hacker olan Nan-Do’nu, takip edildiği sırada öldüğünü sanmaktadır. Onun yaşadığını, sadece üvey kız kardeşi ve şirketin resmi CEO’su bilmektedir. Bir gün, insanların yüzlerini birbirinden ayırt edemeyen Han So-Yeon (Ko Sung-Hee) ile karşılaşır. Han So-Yeon’un bu özel durumunu, Holo’yu test etmek için kullanır. Holo karakteri, hologram bir yapay zekâdır.

Ko Sung-Hee dizide bir gözlük şirketinde müdür yardımcısı olarak çalışan Han So-Yeon karakterini canlandırmaktadır. Müşterilerle özenle ilgilenir ve işlerini titizlikle halleder. Ancak kişisel yaşamı söz konusu olduğunda, yalnız bir hayatı vardır. İnsanların yüzlerini birbirinden ayırt edemediği için her zaman insanlarla arasına belli bir mesafe koymaktadır.

2 yorum:

  1. Your Affiliate Money Making Machine is waiting -

    And making money with it is as easy as 1...2...3!

    Here's how it all works...

    STEP 1. Input into the system what affiliate products the system will advertise
    STEP 2. Add some push button traffic (it LITERALLY takes JUST 2 minutes)
    STEP 3. Watch the affiliate products system grow your list and sell your affiliate products all by itself!

    Do you want to start making money??

    Click here to make money with the system

    YanıtlaSil
  2. As claimed by Stanford Medical, It's really the ONLY reason women in this country live 10 years longer and weigh 19 KG lighter than we do.

    (By the way, it is not about genetics or some hard exercise and absolutely EVERYTHING around "how" they eat.)

    P.S, I said "HOW", not "WHAT"...

    Tap on this link to reveal if this short test can help you unlock your true weight loss potential

    YanıtlaSil

Kore Dizisi : Welcome to Samdal-ri

 Herkese merhabalar efenim, Bugün bahar tadında bir Kore dizimiz var.Eğer küçük kasabalarda geçen kalp ısıtan aşk Kore dizilerini seviyorsan...