25 Eylül 2020 Cuma

Kitap - Kuşatma ve Fırtına Leigh Bardugo

Herkese merhabalar efenim,

Serinin 2.kitabını bitirdim nihayet dün akşam.Hemen size taze taze yazayım dedim.Hız kesmeden 3.kitabı da okumaya başlarım diye düşünüyorum.Okuma saatlerimi ve kitaplarımı moduma göre ayırdım artık.İşteyken boşluk bulduğumda okuması diğerlerine göre daha zor olan ve uzun süren yavaş yavaş okuduğum bir kitap , işten geldikten sonra beni şöyle çok yormayacak daha çok fantastik,bilim kurgu,distopya tadında bir kitap  ve izin günlerimde kafam tertemizken kafamı iyice verebileceğim edebi bir kitap.Bu kitap serisi de 2.kategori de yer alıyor.

Bu kitapta da aksiyon hiç bitiyor aşk olaylarına çok daha az yer vermişler ama benim kalbim zaten yine kötülerden yana olduğu için benim umduğum gibi gideceğini hiç zannetmiyorum kitabın bence baş roldeki çocuk yani Malyen sümsük gibi bir şey kendisini hiç sevmiyorum hali tavırları beni çok sinir ediyor.Onun dışında sürekli bir aksiyon olduğu için kitap oldukça hızlı okunuyor ama tabi bence ilk kitaba oranla bir tık daha düşük seviye de bir kitapmış gibi geldi bana ilk kitabı heyecandan 1 günde bitirmiştim bu kitabı 1 haftada okudum öyle düşünün yani :)

Her zaman böyle olmayacak. Özgür kaldığın günlerin sayısı arttıkça hayatın kolaylaşacak… En güçlü Grishalardan biri olan Güneşin Elçisi Alina Starkov, Karanlıklar Diyarı'nda yaşanan faciadan kaçıp arkadaşı Malyen'le birlikte, arkasında bıraktığı dünyanın karmaşasından uzak kalacağını düşündüğü bambaşka topraklara doğru yola çıkar.

Ancak kaderinden ve geçmişinden kaçmak sandığı kadar kolay olmayacaktır. Karanlıklar Efendisi yenilediği gücü ve ölümcül planlarıyla yeniden karşısına çıkmaya hazırlanmaktadır. Alina'nın Karanlıklar Efendisi'ni yenmek ve terk etmek zorunda kaldığı Ravka'yı özgürlüğüne kavuşturmak adına gereken güce ulaşması için uzun ve tehlikelerle dolu bir yolculuğa çıkması gerekecektir.Kuşatma ve Fırtına'nın karanlık dünyasında Alina'yla birlikte kaybolacak ve oradan asla dönmek istemeyeceksiniz.

2 yorum:

  1. Daha geçen gün blog'um 11. yaşını bitirip 12'ye girdi, ara vermeden yazan blog'ları görmek pek hoş oluyor :) Yeni kitap yazısı yazdım, ama bunu okumadım ben :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. benim blog da 7 ye girdi zaman çok çabuk geçiyor :) bakıcam yazına mutlaka yorum için teşekkürler :)

      Sil

Romantik Film : The Tearsmith

 Herkese merhabalar efenim, Netflix de ergen filmler izlemeyi acilen bırakmam lazım ! Yine Wattpadd den senaryosu çıkmış gibi olan bir film ...