15 Temmuz 2018 Pazar

Kore Dizisi - Rich Man, Poor Woman

Herkese merhabalar efenim !

Eski bir Japon dizisini yeniden kurgulayıp Kore dizisi yaparsan ancak bu kadar olur tabi ki.Güzel başladı sıkıcı devam etti ve sıkıcı bitti.Çok canınız sıkılırsa ancak o zaman izlenebilecek bir dizi.Tabi Exo ve Suho hayranları varsa bilemem ama ben Suho yu sevmeme rağmen bu dizi de oyunculuğuna,tipine,mimiklerine acayip gıcık oldum ya rolü beceremedi ya da gerçekten bu kadar  gıcık tipli biri bilmiyorum bana bu dizi de acayip itici ve çok sahte geldi.Başrolde ki kızı daha önce görmedim ama bence kız tatlı tam Kore nin masum kızları gibi bence o tip rollerde daha çok oynar bu kız önü açık ama lütfen Suho sadece şarkı söylesin :/ 

Konusu:
Dizi, genç yaşında başarılı olmuş bir iş adamı (Suho) ile üniversiteye giden genç bir kızın (Ha Yeon-Soo) arasındaki romantik hikâyeyi anlatmaktadır.

Karakterleri:
Suho dizide bir bilişim teknoloji şirketi olan Next One’nın kurucusu ve CEO’su Lee Yoo-Chan karakterini canlandırmaktadır. Genç yaşına rağmen kurduğu bu şirket oldukça başarılı olmuştur. Kibirli birisidir ve kimseye güvenmez.

Ha Yeon-Soo dizide Jeju Ada’sındaki kırsal bir bölgede doğup büyümüş olan Kim Bo-Ra karakterini canlandırmaktadır. Memleketinde zeki biri olarak tanınmaktadır. Bu yüzden ailesinin gurur kaynağıdır ve onun hakkındaki beklentileri yüksektir. Üniversiteye gitmek için Seul’e giden Bo-Ra uzun süre iş bulmakta zorlanır. Onun hayali bir gün Next One’da çalışmaktır.

Oh Chang-Suk dizide Next One’nın kurucularından olan Min Tae-Joo karakterini canlandırmaktadır.

Kim Ye-Won dizide olan Min Tae-Joo’nun (Oh Chang-Suk) kız kardeşi olan Min Tae-Ra karakterini canlandırmaktadır. Bir sanat galerisinin sahibidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Romantik Film : The Tearsmith

 Herkese merhabalar efenim, Netflix de ergen filmler izlemeyi acilen bırakmam lazım ! Yine Wattpadd den senaryosu çıkmış gibi olan bir film ...