18 Nisan 2015 Cumartesi

Maydanoz Time : Film - Yakut Kırmızı

Herkese günün 2.postu olan film postundan merhabalr efenim.Malum İzmir'e geldim eh benim İzmir'e gelmem demem bol bol film izlemem demem o yüzden 2.postlarımız artık film postu olacak hep.

Kitaptan filme uyarlanan(hayır okumadım) Yakut Kırmızı filmi diğer benzeri tarz filmlerinden ayrılıyor bence konusu itibariyle.Ben orta derecenin biraz daha üstünde beğendim açıkçası öyle mutlaka kesin izleyin diyemem ama beğenmediğim önermiyorumda diyemem açıkçası.

Konusu:Rubinrot ( Yakut Kırmızı ) Gwendolyn Shepherd aslında oldukça normal 16 yaşındaki bir gençtir. Kötü olan durum ailesinin çok fazla sır saklamasıdır ailenin bazı üyelerinde zaman yolculuğu geni vardır Bir gün gwen kendisini on dokuz yüzyılın sonlarında Londra’da bulur ve anlar ki bu gen kendisinde de var Yapması gereken en önemli şey ise eski gizemleri çözmektir. Yapmaması gereken ise bu süreçte aşık olmamaktır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kitap - Bizimle Başladı Bizimle Bitti Colleen Hoover

 Herkese merhabalar efenim, Bayram sonrası iş öyle hızlı başladı ki vakit bulup buraya yazamadım bile.Bu arada bi sürrü kitapta okuyup bitir...