26 Şubat 2016 Cuma

Maydanoz Time : Dizi - Another

Herkese merhabalar efenim...

MindFuck Animeler serisinden biri olan Another var bugün dizi postumuzda.12-13 bölümcük hatta bir oturuşta izlemelik yine dehşet bir anime.

Midesi kaldıramayanlara dikkat ! Dehşet dediğim animeler genelde biçmeli  kanlı manlı oluyor malumunuz öyle o sahneleri bende çok izlemiyorum ama sonunda ne olucak diye heyecanla izlemek... İşte o bütün bu sahnelere değer bence :)

Sonu oldukça süpriz bitiyor bence tahmin edebilen oldukça azdır sonunu çünkü çok farklı yapalım milleti mindfuck yapalım diye ne alaka diyeceğiniz biri çıkıyor !

Kısaca konusuna gelicek olursak :

26 yıl önce, bir ortaokulun 3. sınıfında, Misaki adında bir öğrenci varmış. Derslerinde üstün yetenek sergileyen, sporda da başarılı olan bu güzel kız, arkadaşları arasında çok popülermiş. Birden öldüğünde, sınıf arkadaşları mezuniyete kadar, sanki o ölmemiş gibi davranmaya karar vermişler.Ve, 1998 yılı ilkbaharında, Sakakibara Kouichi adlı bir çocuk bu sınıfa transfer olur. Sınıftaki ürkütücü atmosferden, ve özellikle soğukkanlı, Misaki Mei adındaki, gözüne bant takan, her zaman tek başına resim çizen kızdan şüphelenmeye başlar.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Program : Love Like a K-Drama

 Herkese merhabalar efenim, Bugün bayramda izleyip bitirdiğim ve beni son bölüme kadar saran bir programdan bahsedicem.Program Netflix üzeri...