20 Temmuz 2017 Perşembe

Maydanoz Time : Film - Romantik Filmler

Herkese merhabalar efenim ...

Bugün 2 yabancı 2 'de yerli Romantik Film ile geldim.Umarım izler ve beğenirsiniz :)


Cup Of Love 2016




Zoe Walker ziraat mühendisliği yapmaktadır genel olarak kahveler üzerine çalışmaktadır ve özel bir kahve üretimi yapabilmek için kolombiya'ya gider ve orda kahve arazisi olan birisiyle tanışır yeni bir üretim şekli ile aromalı bir kahve üretmeye çalışacak olan Zoe Walker arsa sahibi ile geçen süre sonrasında yakınlaşmaya başlayacaktır. Aralarındaki ilişki büyük bir aşka doğru devam edecek çalışmalarıda aynı yönde gidecektir. 

Unleashing Mr. Darcy 2016



Aşk Tasması filmi kendi halinde bir yaşamı olan bir kadının hayatında onu mutlu edecek bir sevgilisi yoktur. O sadece köpeği ile bir hayat geçirmekte iken yaşadığı şehrin dışında bir şehirde köpek yarışması olur kadın köpeğini alıp o yarışmaya gider yarışmada ufak bir kaza sonucu bir adamla tanışır ve hayata baştan başlar.

Kötü Çocuk


Büşra Küçük'ün çok satan romanından beyaz perdeye uyarlanan filmde Kayla ve Meriç adındaki iki gencin aşkı anlatılıyor. Yeni bir şehre taşınan Kayla çok yalnızlık çektiği dönemde karşısında Meriç adında bir yakışıklıyı bulacaktır. Zamanla ikilinin arasında duygusal ve romantik bir kıvılcım başlayacaktır.

İkimizin Yerine



Gençlik döneminin getirdiği baskılarla sürekli sorular sorarak sorgulayan Çiçek (Serenay Sarıkaya) ile Edebiyat Öğretmeni Doğan (Nejat İşler) arasında gelişen aşk anlatılıyor. Küçük bir kasabada yaşayan Çiçek öğrencilik hayatıyla birlikte yeni gelen öğretmenine duygular besleyecektir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kore Dizisi : A Good Day to Be a Dog

 Herkese merhabalar efenim, Fantastik Kore dizilerine devam ediyoruz.En son bu diziyi izledim ve acayip hoşuma gitti.Kızın bir erkekle öpüşü...