1 Nisan 2019 Pazartesi

Gerilim Filmi : Case 39

Herkese merhabalar efenim ...

Renée Zellweger,Bradley Cooper gibi isimlerin yer aldığı Gerilim türünden bir film ile film yolculuğumuz devam ediyor.Reenee daha çok Romantik Komedi yapımlarında görmeye alışık olduğum için bu tür bir yapımda oynaması bana oldukça garip geldi ama kadına karşı sempatim olduğu için filmde gözüme çokta sırıtmadı.Zamanına göre oldukça beğenilmiş bir film ama tabi 2009 filmini 10 yıl sonra izleyince bir de bu tarz filmlerin tutkunu olunca senaryo ve senaryonun işleniş biçimi ve korku unsurları biraz yavan gelebiliyor elbette.Yorumları okuduğum zaman bir çok kişi beğenmiş ve bir çok yerinde gerilmişler ama bu tür yapımları çok sık izleyen biriyseniz (benim gibi) o zaman pekte gerici olmuyor elbette :)

IMDB: 6.2

Yapım: 2009

Yönetmen: Christian Alvart

Case 39-39. Dosya, 3 kez Oscar adaylığı elde eden, Soğuk Dağ'la Oscar ödülü kazanan Renée Zellweger’in aile hizmetleri dairesinin memuru Emily Jenkins’i canlandırdığı bir korku filmi. Emily pek çok şey görmüş geçirmiş olduğunu düşündüğü sırada, 10 yaşındaki Lilith Sullivan onun en yeni ve en gizemli vakası haline gelir. Anne-babası Lilith’i öldürmeye çalıştığında, Emily’nin en çok korktuğu şey doğrulanmış olur. Emily, Lilith’i kurtarır ve uygun bir bakıcı aile denk gelene kadar onu yanına almaya karar verir.Esas dehşet de o zaman başlar.

Thumb xsyj4f1uvtaxhqsgpnczrabskaj

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Komedi Filmi : The Blackening

 Herkese merhabalar efenim, Benim gibi ofansif Amerika mizahını biliyor ve seviyorsanız beğeneceğiniz bir film.Çok fazla Amerika mizah kültü...