30 Ekim 2014 Perşembe

Maydanoz Time : Film - Lucy

Herkese merhabalar efenim ! Yeni bilgisayarımda ilk filmimi izlemenin ve yeni post yapmanın heyecanını yaşıyorum şu anda ! Nihayet artık rahat rahat kişisel bilgisayarımda postlarımı hazırlayabileceğim (!) ... Ortama açık bilgisayarlarda post hazırlamak kadar zoru yok emin olun.Herkes birbirinin ne halt yediğini merak ediyor resmen.İki çıplak bacak resmi gören bilgisayar odasının görevlisi sana milli sapık muamelesi yapıyor evet kütüphane bilgisayarını kullanırken bu durumu yaşadım itiraf ediyorum kendimi erotik dergilere bakan yeni yetme ergenler gibi hissettim oysa tek yaptığım bu kışın modası olan pileli etek çeşitlerine bakmaktı !

Neyse efenim gelelim izlediğim ilk filme.Lucy vizyon girdiğinden beri gitmek istediğim bir filmidi zaten bayram vasıtasıyla gidelim demiştik ama geç kaldık vizyondan kalkmıştı çoktan ! Sinemaya zaman ayıramamak inanın beni çok üzüyor 1 ay sonra interete düşüyor Allah'tan !

Lucy'nin ekibi zaten mükemmel Scarlet ve Morgan daha ne olsun be hacılar ! Konusu ve kurgusu inanılmaz zaten sadece sonu biraz muallakta kaldı bana göre insan beyninin yüzde yüzünü kullanırsa ne olur sorusuna ben hep şöyle yanıt verdim bumm patlar ! Fizyolojik psikoloji dersinde bizde tam sinapsları ve beyin yapısını işliyorduk bi film tam tadı tuzu oldu bu konunun.Allah öylesine mucizevi bir yapıyla yaratmış ki bizi bir düşünsenize insan kendi beyniyle beyni inceliyor ! Derste hocamız bir video izletmişti bize internetle insan beynini karşılaştırıyordu.İnsan beyninde dünyadaki internet ağlarından web sitelerinden daha çok bağlantı var düşünün yani ! Hem de ne kadar mili mili mili saniyeler içinde gerçekleşiyor.Benim beynim yetmiyor şahsen bu konuyu daha fazla izah etmeye ama filmde oldukça güzel işlemişler bu konuyu uzun zamandır bu kadar iyi bilim-kurgu filmi izlememiştim şahsen.Tek kötü yanı sanırım Darwin teoreminin bolca reklamı yapılmış ve Tanrı kavramı bir kenara itilmiş !

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kore Dizisi : My Lovely Liar

Herkese merhabalar efenim, Bayramın son günündeyiz.Dün ve dünden önce ki geziyordum o yüzlerden buralarla ilgilenemedim.Bugün evde dinlenmec...