8 Ekim 2018 Pazartesi

Kore Dizisi - Let Me Introduce Her

Herkese merhabalar efenim ...

Şu sıralar iş yerinde yoğun olduğum için buralarla çok fazla ilgilenmedim ama Kore dizisi izleme bağımlılığımı elbette 2.plana atamadım ve bir Kore dizisini daha devirdim.Bu dizinin çok fazla fanı olmadı maalesef gerek kadrosu gerekse konu bakımından çok fazla sevilmese de ben açıkçası sevdim diziyi.Çünkü hem sonuna kadar gizemini korudu hem de bir intikam hikayesini başarılı bir şekilde seyirciye aktardı.Biraz daha orta yaş seviyesine hitap ettiğinden gençlerin aşkı kadar zevk vermedi elbette ama izlemeye en azından bir şans vermeye değer bence :)

Konusu:
Dizi, bir gün uyandığında yeni bir yüze sahip olan ve hiçbir şey hatırlamayan bir kadının (Nam Sang-Mi) etrafında dönmektedir. Kadın, hafızasını geri kazanmaya ve gerçek kişiliğini öğrenmeye çalışır.


Karakterleri:
Nam Sang-Mi dizide gerçek kimliğini öğrenmeye çalışan Ji Eun-Han karakterini canlandırmaktadır. Yüz rekonstrüksiyon ameliyatı geçirdikten sonra hafızasını kaybeder.

Kim Jae-Won dizide bir plastik cerrah olan Han Kang-Woo karakterini canlandırmaktadır. Ji Eun-Han’ın (Nam Sang-Mi) ameliyatından sorumlu olan cerrahtır. Ameliyattan sonra karşılaştığı tamamen farklı kişilikteki Eun-Han’a âşık olur.

Jo Hyun-Jae dizide Ji Eun-Han’ın (Nam Sang-Mi) kocası olan Kang Chan-Ki karakterini canlandırmaktadır. Bir yayın istasyonunda yazar olarak çalışmaktadır. Aynı zamanda bir aile şirketinin varisidir.

Jung Jin-Woon dizide bir plastik cerrahi ofisinde hasta danışmanı olarak çalışan Lee Hee-Young karakterini canlandırmaktadır. Ofise gelen kadın hastalar arasında oldukça popüler olmasına karşın daha önce hiç kimse ile romantik bir ilişkisi olamamıştır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Romantik Film : The Tearsmith

 Herkese merhabalar efenim, Netflix de ergen filmler izlemeyi acilen bırakmam lazım ! Yine Wattpadd den senaryosu çıkmış gibi olan bir film ...