9 Ekim 2018 Salı

Kore Dizisi : Lovely Horribly

Herkese merhabalar efenim ...

Kore dizilerine kaldığımız yerden devam ediyoruz.Bir çok dizinin konusunu harmanlayıp Romantik-Komedi dizisi çıkarmaya çalışmışlar ama maalesef ilk bölümleri haricinde dizi olmamış.Dizi nasıl başladı nasıl bitti dedirtti cidden.Son bölümüne kadar yine iyi geldim bence tam bir hayal kırıklığı ...

Konusu:

Dizi, kaderleri birbirlerine bağlı olan bir adam ve bir kadının etrafında dönmektedir. Philip (Park Si-Hoo) ve Eul-Soon (Song Ji-Hyo) aynı gün doğmuştur ve garip bir şekilde biri mutlu olursa diğeri mutsuz olmaktadır. Philip, işleri her zaman yolunda giden başarılı bir oyuncudur. Eul-Soon ise işleri hiçbir zaman yolunda gitmeyen bir senaristtir. Philip ve Eul-Soon birlikte aynı dizide çalışmaya başlar ve çok geçmeden etraflarında bir dizi gizemli olaylar meydana gelir.


Karakterleri:

Park Si-Hoo dizide ünlü bir oyuncu olan Yoo Philip karakterini canlandırmaktadır. Büyüleyici olduğu kadar da sakar birisidir.

Song Ji-Hyo dizide bir senarist olan Ji Eul-Soon karakterini canlandırmaktadır. İşleri hiçbir zaman yolunda gitmese de her zaman iyimser olan birisidir.

Lee Gi-Kwang dizide çaylak bir yapımcı olan Sung Joong karakterini canlandırmaktadır. O, hayaletleri görebilmektedir. Ayrıca onun karakteri dizideki gizemi ortaya çıkarabilecek anahtarı elinde tutmaktadır ve dizideki gerginliğin artmasında önemli bir rol oynamaktadır.

Ham Eun-Jung Phillip’in (Park Si-Hoo) kız arkadaşıdır olan Shin Yoon-A karakterini canlandırmaktadır. Ünlü bir oyuncudur. Yalnızlığı sevdiği için insanların arasına karışmayan birisidir. İnsanlara karşı kırılgan ve onlardan uzak duran biri olarak gözükse de aşk söz konusu olduğunda soğukkanlı ve açık sözlü olabiliyor.

Choi Yeo-Jin dizide bir dizi senaristi olan Ki Eun-Young karakterini canlandırmaktadır. Ji Eul-Soon’un (Song Ji-Hyo) yazdığı senaryoları kendi yazmış gibi göstermektedir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kore Dizisi : My Lovely Liar

Herkese merhabalar efenim, Bayramın son günündeyiz.Dün ve dünden önce ki geziyordum o yüzlerden buralarla ilgilenemedim.Bugün evde dinlenmec...