10 Ekim 2018 Çarşamba

Kore Dizisi - Mr. Sunshine

Herkese merhabalar efenim ...

Kore dizilerine devam ! Netflix'in orijinal dizisi olan Mr.Sunshine oldukça kaliteli bir yapım olmasına rağmen hem kadrosuyla hem de konusuyla pek bana hitap eden bir dizi olmadı.Başlarda oldukça iddalı bir dizi olmasına rağmen bence Kore de de çok fazla tutulmadı.Başrolde ki adam ve kızın hem kimyaları tam uyuşmadı hem de çok fazla yaş farkları vardı hem de ikisi de çok fazla tanınan popüler kişiler değillerdi.Adam Kore de aslında eskilerden çok tanınan biri ama daha çok sinema oyuncusu o yüzden dizilerde pek görmedim kendisini bana fazlasıyla yabancı kızı da daha önce bir kaç dizide gördüm ama hem ses tonu hem de dış görünüşüyle bana hep kaba geldi ve içim bi ısınamadı :/

Konusu:
Dizi, 1900’lü yılların başında, Kore’nin Japon işgali döneminden önce geçmektedir. ABD’nin 1871 tarihinde Joseon'daki seferi sırasında, Joseonlu bir çocuk bir Amerikan savaş gemisi tarafından kurtarılır ve Amerika'ya götürülür. Bir yetişkin olduğunda Joseon’a geri döner. Burada bir Amerikan askeri olarak konuşlandırılır ve bir aristokrat aileden gelen kadına âşık olur.


Karakterleri:
Lee Byung-Hun dizide hayatının büyük bir kısmını Amerika’da yaşayan ve Kore asıllı bir Amerikan askeri olan Eugene Choi karakterini canlandırmaktadır. O, küçük bir çocukken Amerikan askerleri tarafından kurtarılır ve Amerika’ya götürülür. Burada yeni bir kimliğe sahip olur.

Kim Tae-Ri dizide Joseon’un manevi liderleri Go ailesinden gelen Ae-Shin karakterini canlandırmaktadır.

Yoo Yeon-Seok dizide siyah ejder topluluğunun lideri olan Goo Dong-Mae karakterini canlandırmaktadır. Go Ae-Shin’den (Kim Tae-Ri) hoşlanmaktadır.

Byun Yo-Han dizide Go Ae-Shin’in (Kim Tae-Ri) nişanlısı olan Kim Hee-Sung karakterini canlandıracak. Olgunlaşmamış ve çapkın birisidir ancak sıcak bir kalbi vardır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Romantik Film : The Tearsmith

 Herkese merhabalar efenim, Netflix de ergen filmler izlemeyi acilen bırakmam lazım ! Yine Wattpadd den senaryosu çıkmış gibi olan bir film ...