28 Şubat 2022 Pazartesi

Kore Dizisi : Lie After Lie

 Herkese merhabalar efenim,

Bugün güya sınavım falan vardı artık dershaneye falan giderim diyordum hatta dün akşam sınava falanda çalıştım ama bir söz vardır ya kul plan yapar Tanrı gülermiş diye cidden onu yaşadım dün akşam.Babaannem daha önce belki bahsetmişimdir 2 ay kadar dedem vefat ettiğinden beri bizle yaşıyor malum 1 haftadır Sude hariç ailecek koronayız en belirtili şekilde atlatan bendim annemle babaannem dün biraz kötü oldular babaannem 80 yaşında zaten başka hastalıkları da var ne oldu birden bilmiyorum ama bayıldı annemde panik atak krizi geçirdi çünkü babaannem öldü sanmış bayılınca apart topar ambulansla falan hastahaneye gittik babamda şok geçirdi tabi o da annem panik atak krizi geçirince fena fena oldu kardeşimle ben başlarında nöbet tuttuk ikimizde psikoloji bilmemizin hakkını vermeye ve soğuk kanlı olmaya çalıştık babam biraz daha iyi olunca babannemi almaya geri gitti kardeşimle alıp onu geldiler Allah'tan bir şey olmadı şimdi herkes daha iyi tabi ama akşam baya bi olaylıydı anlayacağınız sınav falan düşünecek halim olmadığı için yattım uyudum bende bir şeyler falan izledim kafam dağılsın diye şimdi herkes stabil durumda çok şükür.

Neyse efenim içimi döktükten sonra gelelim bugünün dizi postuna.Bugün yine eskilerden ama benim izlemediğim bir dizi var.Bu diziyi koronamın en kötü hallerinde falan izledim ve başından sonuna kadar ağla ağla affedersiniz burnumdaki bütün sümükler çıktı zaten konu anne ve çocuk konusu olunca ben bi daha fazla hassaslaşıyorum bu dizide de ana tema bu.Kocasını öldürmekten hüküm giymiş bir kadının çocuğunun elinden alınmasını ve bir adama verilmesini anlatıyor.Kadın hapishaneden çıkınca evladını bulmaya çalışıyor elbette dünyalar tatlısı bir adam da karısından boşanmış bu çocuğa gerçek evladıymış gibi bakıyor kadında çocuğun gerçek annesi olduğunu söylemeden ama çocuğunun yanında olabilmek için adama aşıkmış gibi davranıyor falan konun işlenişi falan baya güzeldi ben diziyi baya beğendim beni başından sonuna kadar ağlattı ayrıca yaşım nisanda 27 olucak artık bende bir bebem olsun istiyorum ya :( Bilin bakalım ney eksik ? :)

Ji Eun Su, her şeye sahip gibi görünen bir kadındır. Süper zengin bir ailede evlendi ve hayatının geri kalanının kolay bir yolculuk olacağını varsayıyor. Ancak kocası öldürüldüğünde, mahkeme eşini öldürmekten suçlu bulmasıyla birlikte hapse gönderilir.

Ancak, bu basit bir hapis cezası olmayacak: Hamile ve hala parmaklıklar ardındayken bir kız çocuğu doğuruyor. Çocuk ondan alınır ve iyi kalpli, adaleti seven bir gazeteci olan evlatlık babası Kang Ji Min ile birlikte koruyucu ebeveynlerine verilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kitap - Beter Ol Mitat Karaman!

 Herkese merhabalar efenim, İlk kitabı o kadar çok beğendim ki hemen gidip ikincisini alıp bir nefeste okudum.Şu sıralar hasta oldum yine bo...