19 Şubat 2022 Cumartesi

Kore Dizisi : The One and Only

 Herkese merhabalar efenim,

Bugün ki Kore dizimiz güncel bir dizi.16 bölümden oluşan ve benim hiç tarzım olmamasına rağmen merak edip izlediğim drama türünde bir dizi.Başrolleri de zaten tanımıyorum daha önce izlediğim dizilerde hep yan rollerde yer almışlar ama bence bu diziden sonra yine baş rollerde de yer alırlar gibime geliyor.Diziye aslında Red Velvet grubunda benim çok sevdiğim Joy var diye başladım ama o yan roldeymiş ondan daha çok baş rollerin aşkı beni kendine çekti izlerken ama konu dram olunca elbette öyle aman aman ayılıp bayılmadım diziye :)

Bir bakımevinde tanışan ve ölümcül hastalığı olan üç kadının etrafında dönmektedir. Beklenmedik bir cinayet vakasına karışan bu üç kadın, tek bir kötüyü alt ederken hayatlarındaki en değerli ‘bir kişi’ ile karşılaşırlar. Ölümcül bir hastalığa yakalanan Pyo In Sook, Duyarsız bir kişiliğe sahip ve hiç bir yere ait olmayan Pyo In Sook (Ahn Eun-Jin), doktordan yaşamak için fazla zamanının kalmadığını öğrenir. Yaşadığı durumlara karşı hangi duyguların uygun olduğunu neredeyse unutarak tamamen rastgele yaşar. Daha sonra hayatında gerçekten inanılmaz derecede önemli hale gelen tetikçi Min Woo Cheon (Kim Kyung Nam ile tanışır. Min Woo Cheon (Kim Kyung Nam) alaycı bir özelliğe sahip olan bir adamdır. İkili bir cinayet davasına karışır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kitap - Beter Ol Mitat Karaman!

 Herkese merhabalar efenim, İlk kitabı o kadar çok beğendim ki hemen gidip ikincisini alıp bir nefeste okudum.Şu sıralar hasta oldum yine bo...