22 Şubat 2022 Salı

Romantik Film : Aşk Taktikleri

 Herkese merhabalar efenim,

Bugün hastalığımın 3.günü gece boyunca öksürük krizlerine uyandım ayrıca sanırım farketmeden hep sol omzumun üzerine yatmışım o yüzden orası fena tutulmuş ve ağrıyor burun akıntım da son hızla devam ediyor 3.güne şimdilik böyle başladım bakalım yarın neler olucak ?

Bugünün postunda Netflix'de yer alan yerli bir film var.Tam bi Amerika pembe film klişesi olmuş ama biz klişe falan filan bu tarz şeyler izlemeyi açıkçası seviyoruz :D Baş rollerde Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız var daha ne olsun bence zaman geçirmek için izlenir :)

Aşk Taktikleri, erkekleri çözdüğüne inanan Aslı ile kadınları anladığını düşünen Kerem'in hikayesini konu ediyor. Aslı, erkekleri çözdüğüne inanan ve adını saklayarak ilişkiler hakkında yazdıklarıyla oldukça popüler olan, bir moda tasarımcısıdır. Reklamcı olan Kerem ise kısa süreli ilişkiler yaşayan, kadınları çözdüğüne inanan çapkın bir adamdır. Aşka asla inanmayan Aslı ile Kerem, bir diğerini kendisine aşık etmek için iddiaya girer ve bunun için çeşitki taktikler uygulmaya başlar. Bu süreçte yaşadıkları türlü tesadüfler ve komik olaylar onları birbirine bağlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kitap - Beter Ol Mitat Karaman!

 Herkese merhabalar efenim, İlk kitabı o kadar çok beğendim ki hemen gidip ikincisini alıp bir nefeste okudum.Şu sıralar hasta oldum yine bo...