27 Şubat 2015 Cuma

Maydanoz Time : Kırmızı Halı - Oscar 2015

Herkese merhabalar efenim.23 Şubat tarihinde  2015 Oscar ödülleri verilmiş bilem.Hemen gevezeliğimi burada noktalayıp gelenlere ve kazananlara geçiyorum.

Zendaya:Aaa!İnanılır gibi değil ama bu kuru kara kızı ilk defa böyle görüyorum ve ilk defa da bu kadar çok beğeniyorum diyebilirim.Saçla,makyajla ve o sıska bedenine geçirdiği süper elbise ile eski zamanların kraliçesi gibi durmuyor mu ?Vay anam vay...

Kylie Minogue:Ne kadar açsanda ne kadar seksi durmaya çalışsanda sende yaşlandın be güzel kadın!Ama hala her kırmızı halıda asil durmayı başarıyorsun tabi o yırtmaç biraz daha kapalı olsaydı.

Nicole Scherzinger:Allah'ım Allah'ım ateşlere yürüyorum!Ya bu kadın bütün seksiliğini bir tarafa bırakıp neden keko olma yolunda ilerliyor böyle o saçları gördükçe kıyafet hakkında nasıl yorum yapayım ben !

Natasha Bedingfield:Saç baş her zaman ki gibi taşta bilmiyorum o elbise pek hoş değil benim zevklerime göre bel bölgesindeki örümcek ağı enteresan bir tasarım olsa bile elbisenin kesiminde bir tipsizlik var bence.

Adam Levine Ve Behati:Adam Levine laf yok diyicem şimdi ama adam bi çökmüş sanki ya biliyorum yıprattı bu tipsiz kadın seni :( Asil durmaya çalışsada her yerinden bir soğukluk bir tipsizlik akan Behattini hiç bi zaman sevemicem :(

Beyonce:Beyazları çekmiş gelmiş dünyanın bence en seksi hatunu.Ama bu elbisesiyle pekte seksi değil ama tam bir anne gibi duruyor işte şimdi.

Chole Moretz:Bu kızı çok seviyom ya pek tanımasamda bana pek bi pıtırcık pek bi tatlı pek bi güzel geliyor.Saçı makyajına bayıldım resmen elbise ortalama güzellikte olsada o ayakkabılar bence bu geceye ait değil.

Ashley Tisdale:Saç makyaj iyide o Zeynadan çakma elbise o ayakkabılar dehşet bence!

Dakota Johnson:Bu kızın sarışın hallerini gördükçe internette bu saçlarla taş olmuş bence diyorum.Grinin 50 Tonunda artık kaburga kemiklerine kadar gördüğümüz için kızın ne giyse benim gözümde çıplakmış gibi geliyor maalesef :( Ama yinede taş olmuş benden demesi Bay Grey görmesin hayddi emen götürür kırmızı odaya seni ):

Lilly Collins:OMG!Ne oldu la senin o güzelim saçlarına!Yeni bi film mi yoksa sana hiç bi şekilde uyamayan Pixie saç modasına uymaya karar verdin!Elbise hakkında yorum yok çünkü hiç beğenmedim.

Emma Stone:Soyadı gibi taş dedik bağrımıza bastık yıllar yılı ama şu benim deniz kenarında anca giyebileceğim elbiseyi sen nasıl böyle bir gecede giyebildin hiç bilmiyorum.

Miranda Kerr:Saçlara bak be!Her teli için ayrı şampuan falan mı kullanıyor acaba kadın!Giyecek bir şey yokki anasını satayım sırf seksilik sırf güzellik görüyorum ben bu fotoda.

Keira Knightley:Neden cadı gibi giynidin geldin bence kafanda bi şapkan eksik.Tamam tam bir dönem kadını oyuncususun falan fıstık dedik te bu elbise bilemiyorum...

Jennifer Lopez:Bana bir adet bu kadının özgüveninden verin lütfen!Her yere kadın astsolist gibi gelmeye ve ben J.Lo'yum adam olun demeyi biliyor !

Christina Aguilera:Saç makyaj küpeler bi okeyde elbiseyi bilemedim çok mu kapalı ben bunaldım be!

Dita Von Tees:Bu kadın eşittir retro demek ve retro galp ben demek adam olun ulen!Saç makyaj kıyafet her zaman ki gibi on numero bayılmışam!

Irına Shayk:Salladı Ronaldo'yu attı kendini gecelere abovv!Ne dedikodular ne dedikodular keh keh şimdi oralara girmicem.Bu gece üstündekiler siyah olsa derdim ki kocası yeni ölmüş dul kadın gibi olmuş ama şimdi beyaz olunca diyorum gibi Ronaldo'da kimmiş çal keke çal!

Sia:Evet bu gördüğünüz daha doğrusu göremediğiniz kişi Sia oluyor.Bu Sia'nın tarzı yüzünü konserlerinde bile çok fazla gösterimiyor nedenini bilmemekle birlikte sırf sesiyle gündemde olması benim aşırı hoşuma gidiyor.

Isla Fisher:Yanındaki kocasıymış ama adı sanı neymiş hiç bilmiyom hiç umrumda da değil ama benim kızıl kadınım hamileymiş işte ben buna bayıldım!Her zaman ki gibi tatlı asil ve artık hamile!

Amy Adams:Ve işte gecenin her zaman ki gibi benim gözümde en asil ve en çekici kadını açılıp saçılmadan asillik ve güzellik nasıl olurmuş bakında görün kızıl saçlarını yidiğim!

Nina Dobrev:Elbisenin bel üstü böbrek dekoltesi olmasa bence daha güzel olacağını düşündüğüm elbiseye bence o salakça saç modeli hiç gitmemiş siz ne düşünüyorsunuz?

Heide Klum:Saçlar biraz özensiz gibi ama elbise çok şaşalı bir şey olunca çok dikkat etmemiş olabilir dengeyi sağlamak adına o yüzden kabul görebilir diyelim ama ben yinede elbiseyide beğenmedim.

Alessandra Ambrosio:Saç baş ten rengi daş mahşallah daş ta o elbise rengi sanki o ten rengine pek uyfun deil gibi ama elbise yinede yakıyor üzerinde!

Miley Cyrus:Vay anam vay!Miley yine kapalı giyinmiş şu sıralar gözlerimi yaşartıyor diyebiliriz.Ama yinede her zaman ki zevksiz giyinmiş nerde eski halleri nerde şimdi paçoz halleri.

Scarlett Johansson:O güzelim saçlarına naptığını öğremeye korktuğumdan saçlar hakkında hiç yorum yapmayacağım bile o dövme o elbise bilmiyom yazık olmuş sanki ismine.

Natalie Portman:Düz sade ve işte karşınızda şarap kadın!

Jennifer Aniston:Her zaman ki hali deyip geçiyorum çok farklı bi şey göremedim maalesef.

Nicole Kidman:Saçlarının hiç bi tarafını sevemedim nedense ayakkabıya ve çantaya bayılsamda elbiseyi sevemedim.

Reese Witherspoon:Saçlar süper elbise her zaman ki gibi ortalama.

America Ferrera:Ugly Betty olmuş bir prenses!Kilosuna rağmen elbiseyi kendine yakıştırmasını bilmiş bence benden 10 puan aldı!

KAZANANLAR:

EN İYİ FİLM
Birdman

EN İYİ YÖNETMEN
Alejandro G. Inarrutu (Birdman)

EN İYİ KADIN OYUNCU
Julianne Moore (Still Alice)

EN İYİ ERKEK OYUNCU
Eddie Redmayne (The Theory of Everything)

EN İYİ ÖZGÜN SENARYO
Birdman (Alejandro G. Iñárritu, Nicolás Giacobone, Alexander Dinelaris, Jr. & Armando Bo)

EN İYİ UYARLAMA SENARYO
The Imitation Game (Graham Moore)

EN İYİ YARDIMCI ERKEK OYUNCU
J.K. Simmons (Whiplash)

EN İYİ YARDIMCI KADIN OYUNCU
Patricia Arquette (Boyhood)

EN İYİ ANİMASYON
Big Hero 6

YABANCI DİLDE EN İYİ FİLM
Ida (POLONYA)

EN İYİ BELGESEL
CitizenFour

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kitap - Bir Kutup Ayısının Anıları Yoko Tawada

 Herkese merhabalar efenim, Yoko Tawada'dan daha önce Tokyo'nun Son Çocukları diye distopik bir hikaye okumuş ve bunu sizinle paylaş...