19 Nisan 2015 Pazar

Maydanoz Time: Film - Barefoot

Herkese günün 2.postu olan film postundan merhabalar efenim.Şu sıra evde pinekleyip sıkıldıkça film izlemeye sarmış durumdayım o yüzden taslaklarda bi sürü sizi bekleyen film postu var artık yavaş yavaş hepsini yapacağız.

Yalınayak oyuncularını çok beğendiğim (özellikle de kızı adamı orta derece beğendim) yine içinde psikolojinin barındığı bi film.Hani yavaş akışlı ama sizi saran filmler olur ya heh tam da onlardan biri işte.Ben orta derecenin biraz üstünde beğendiğim diyebilirim.Boş zamanlarınızda izlenecek güzel filmlerden.

Konusu: Zengin bir ailenin kara koyun oğlu (Scott Speedman), hayatı boyunca izole bir biçimde yetiştirilmiş genç psikiyatri hastası (Evan Rachel Wood) ile tanışır. Sonunda hayatını yoluna koyduğunu ailesine kanıtlamak için genç ve saf kızı ağabeyinin düğününe götürür. Kız ise istikrarsız bir çekicilik ve zekası ile aileyi etkiler. Tüm bu süreç içerisinde umulmadık bir şekilde aşkı bulurlar.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Program : Love Like a K-Drama

 Herkese merhabalar efenim, Bugün bayramda izleyip bitirdiğim ve beni son bölüme kadar saran bir programdan bahsedicem.Program Netflix üzeri...