25 Kasım 2015 Çarşamba

Maydanoz Time : Dizi - Jessica Jones

Herkese merhabalar millet !

Neye geldik neye kısmet oldu adlı dizi postuna hoşgeldiniz ! Ben bir diziye devam ederken araya başka dizilerin girmesinin pek sevmem ama şu yeni başlayan dizilerden bir kaçı benim ilgimi cezbetti açıkçası hemen mutlaka izlemeliyim dedim ! 

Dizilerimi genelde Dizimag'ten izliyorum bu dizide oraya daha yeni gelmiş ama 2015 dizisi olarak geçiyor.Öyle Fantastik dizileri çok sevmezdim eskiden ama bir arkadaşım ve kardeşim sağolsun bu tip şeylere baya bi merak sardım diyebilirim.1.sezonu 13 bölüm olan ve Daredevil dizisinin kardeş dizisi olarak devam eden bir yapım.Daredevil bunun erkek versiyonuymuş diyebiliriz herhalde bilemiyorum izlemedim çünkü onu açıkçası izlemeyide düşünmüyorum.Başrolde kadın bir oyuncunun olması beni çok cezbetti açıkçası ayrıca yeni bir favori psiko karakteri daha ekledim koleksiyonuma izleyin anlayacaksınız mükemmel karakteristik yüzler ve oyunculuklar !




Jessica Jones
Krytesn Ritter


Kilgrave
David Tennat


Trish Walker
Racheal Taylor


Will Simpson
Wil Traval


Luke Cage
Mike Colter







2 yorum:

  1. Daha yayınlanalı bir hafta olmadı zaten, 2015 dizisi diye geçmesi normal :)

    YanıtlaSil
  2. nasıl bir hafta olmadı 1.sezon bitmiş :/

    YanıtlaSil

Program : Love Like a K-Drama

 Herkese merhabalar efenim, Bugün bayramda izleyip bitirdiğim ve beni son bölüme kadar saran bir programdan bahsedicem.Program Netflix üzeri...