25 Nisan 2016 Pazartesi

Maydanoz Time : Etkinlik - İzmir Sahte Tozu Sahnesinde , Oyun Karıştı !

Herkese merhabalar millet !

Eğer İzmir'de yaşıyorsanız ya da en azından İzmir'e tatile geldiyseniz ve tabi ki de benim gibi tam bir tiyatro aşığı iseniz Haldun Dormen'in Yönetmenliğini yaptığı Konak'ta ki Sahne Tozu tiyatrosuna mutlaka bir uğrayın derim ! Hem de ön sıralar 20 orta ve arka sıralar 10 Tl ! Bu parayı nerelere vermiyoruz ki !

Oyunculuklar muhteşem,ses ve dekor muhteşem ! Bir de tiyatro Komedi oldu mu tadından yenmez !
İzmir 'de okuyan tee arkaşlığımız çocukluk yıllarımıza dayanan İzel ile gittim,aslında onun sayesinde keşfettim burayı diyebilirim.


          Görkemli tiyatro geçmişleri sonrasında yıldızları sönen, küçük kasabalarda matine-suare oyunlar oynayarak geçimlerini sağlayan karı-koca Charlotte ve George Hay’in çevresinde gelişiyor. Oyunculardan Suzan, George’dan hamile kalacak, karısı George’u avukatı Richard Maynard ile terk edecek, çiftin kızları Rozalinda bir yerel televizyon kanalında hava durumu sunucusu nişanlısı Howard ile annesini ve babası George’u görmeye gelecek, Rozalinda’ya aşık tiyatronun müdürü Paul , hem karışıklıkları toparlamaya, hem de Rozalinda’yı geri kazanmaya çalışacak, kulakları ağır işiten kayınvalide Ethel karışan ortamı bilmeden daha bir karıştıracak, ortaya bir de (özgün metinde olmayan, Haldun Dormen tarafından sonradan metne eklenen) kendisine Brütüs rolü önerildiğini iddia eden bir oyuncunun da çıkmasıyla karışıklığın dozu artacak.
Yazar: Ken Ludwig
Yönetmen: Haldun Dormen & Çağlar İşgören
Reji Asistanı: Mustafa Akyel





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kitap - Ateşin Varisi Sarah J. Maas

 Herkese merhabalar efenim, Çookk uzun bir aradan sonra Cam Şato serisinin 3.kitabı olan Ateşin Varisi kitabına başladım.3.seriden itibaren ...