6 Temmuz 2017 Perşembe

Maydanoz Time : Film - Brimstone

Herkese merhabalar efenim ...

Diş ağrım ağır antibiyotikler sayesinde geçmeye başladı.3 gün sonunda ilk defa ağrı olmadan bir güne uyanmak dünyanın en güzel şeyi imiş.Her şeyin başı sağlık arkadaş aman kendinize çok dikkat edin dostlar sağlık dışında hiç bir şey için üzülmeye değmiyor !

Neyse efenim ailecek izlediğimiz Gerilim filmleri fulyasında bugün çok severek izlediğimiz başta çok anlam veremesekte bölüm bölüm ilerleyen sondan başa doğru bir akışı olan ve oldukça da uzun süren bir filmden bahsedicem.Başrolde benim çok sevdiğim genç oyunculardan biri olan Dakota Fannig var.Kendisini de oyunculuğunu da çok beğeniyorum hele de böyle acımasız,soğukkanlı genç kadın rollerine çok yakıştığını düşünüyorum.

Gerçek hayatın kötü yönlerini eski zamanlarda görüyoruz.Böyle şeyler yok demeyin izledikten sonra maalesef ki var ama ya üstü örtülüyor sadece biz psikolojik danışmanlar biliyoruz ya da medya da bir şekilde yer buluyor.Hayatın acımasız yönlerini çok güzel bir şekilde aktarmayı başarmış işlenişi ile de beni mest eden harika bir film mutlaka izlemenizi tavsiye ettiğim filmlerden biri oldu ...

Brimstone (Cehennem), yeryüzündeki cehennemin acımasız zulmüne karşı kuvvetli bir kadınlık ve direniş hikayesini anlatıyor izleyicilere.

İşlemediği bir suçun sanığı olan Liz, ailesini hırslı ve intikam almak isteyen pederden korumak mecburiyetindedir. Peder kürsüye çıktığı andan itibaren Liz ve ailesi büyük tehlike altına girecektir.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Komedi Filmi : The Blackening

 Herkese merhabalar efenim, Benim gibi ofansif Amerika mizahını biliyor ve seviyorsanız beğeneceğiniz bir film.Çok fazla Amerika mizah kültü...