18 Temmuz 2017 Salı

Maydanoz Time : Film - Le Tout Nouveau Testament

Herkese merhabalar millet !

Yine kafası iyi bir film izlemek ister misiniz ? O zaman toplaşın ! Bu tarz filmlere cidden bayılıyorum.Demek ki bu kafa sadece Japonlar'da yok çünkü bu bir Belçika-Fransa ortak yapımlı bir film ! Filmde asıl yoğunlaşılması gereken konu aslında insanların öleceği günü bilse ne yaparlardı ve bunun üzerine psikolojileri ne olurdu ? 

Filmin kategorisi Fantastik olduğu için filmi bence akıl çerçevesinde incelememek gerek.Ki zaten daha filmin başında mantık yok ve film biraz da ateizm kokuyor aslında :D Ama yine de çok güzel ben bayıldım ! Mutlaka izlemenizi tavsiye ederim ama bu ne saçmalık diye hiddetlenerek değil fantastik film olduğunu unutmadan izleyin !!!

Tanrı filmde erkek insan figüründedir, Brüksel'de eşi ve kızı Ea ile yaşamaktadır, eşi ve çocuğuna aşırı kötü davranmakta, odasındaki bilgisayarla insanların hayatını sadistçe kontrol etmektedir. Babasının despotluklarından bunalan Ea, bir gün babasının odasının anahtarını alıp bilgisayarını karıştırarak insanların ölecekleri günleri ifşa eder. Çok sinirlenen tanrı kızını döver, Ea evden kaçar. Şimdi küçük kızın yapması gereken kendine altı tane havari bulmaktır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kore Dizisi : A Good Day to Be a Dog

 Herkese merhabalar efenim, Fantastik Kore dizilerine devam ediyoruz.En son bu diziyi izledim ve acayip hoşuma gitti.Kızın bir erkekle öpüşü...