14 Ocak 2018 Pazar

Kore: Dizi - Because This Is My First Life

Herkese merhabalar efenim ...

Yeni Kore dizileri ! Yarım bıraktığım yeni Kore dizilerini elime fırsat geçmişken izleyip bitiriyor ve hemen buraya yazıyorum çünkü daha izlenecekler listemde çok fazla şey var !

İzlediğim en klişe ama en tatlı,en naif dizilerinden biriydi.Karakterler öyle naifti ki anlatamam size.Aslında soğuk,duygudan yoksun kişilikler ve ilişkiler gibi görünse de bence ilk defa hayatında böyle şeyler yaşadıkları için şaşırmış ve şapşikleşmiş durumdalar.Bence bu dizi için denebilecek en iyi şey "naif" kelimesi ... 

Konusu:
Dizide, 30’lu yaşlardaki bekâr insanların hayat ile olan mücadelesi gerçekçi ve komik bir şekilde ele alınmaktadır.

Karakterleri:
Lee Min-Ki dizide 30’lu yaşların başında bekâr bir erkek olan Nam Se-Hee karakterini canlandıracaktır. O, 'bekârlık sultanlıktır' misali evlenmemeyi seçmiştir. Bir ev sahibi olmasına rağmen ipotek borcu bir hayli fazladır. Bir şekilde Yoon Ji-Ho (Jung So-Min) ile aynı evi paylaşmaya başlar ve ikisi ev arkadaşı olur.

Jung So-Min dizide 30’lu yaşların başında bekâr bir kadın olan Yoon Ji-Ho karakterini canlandırmaktadır. Kendisi bir ev sahibi değildir ve ev sahibi olan insanlara gıpta ile bakmaktadır. Yaşadığı mali sıkıntılar yüzünden ise birileri ile randevuya çıkma seçeneğini elemiştir.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kitap - Bir Kutup Ayısının Anıları Yoko Tawada

 Herkese merhabalar efenim, Yoko Tawada'dan daha önce Tokyo'nun Son Çocukları diye distopik bir hikaye okumuş ve bunu sizinle paylaş...