2 Şubat 2018 Cuma

Romantik Komedi Film - Christmas Inheritance

Herkese merhabalar efenim ...

Bir zamanlar final haftam diye iyice ödevlerden,sınavlardan canı sıkılan bir Buse varmış.Ve Yılbaşı zamanına kadar (İzmir'e gideceğim hafta) bilgisayarı kaybolmadan önce haftanın (25 Aralık zamanı) temasına uygun kar temalı Romantik-Komedi filmler izlemek istemiş ve 2017 yapımı olan konusu klişelikten yıkılsa da atmosferi ve o Christmas ruhu ile Buse'ye huzur veren bir film olmuş.Ve Buse kendi kendine bir söz vermiş."Bir gün mutlaka Christmas'ın kutlanıldığı o atmosferin yaşayabileceği bir yere gidecekmiş."

Babasının servetiyle hüküm süren her istediğini alabilen ellen babasının ani ölümü sonrasında kısa bir üzüntü sonrasında miras konuları konuşulacak avukatın mirası alabilmesi için babası tarafından bazı şartların konulduğu söylenir. Babasının ve kendisinin doğduğu kasabaya geri dönüp çok çalışıp bu şirketi ve mirası ancak o şekilde alabileceğini öğrenecektir. Kasabada yeni biriyle tanışacak ve hayatı tamamen değişecektir.

Noel Mirası - Christmas Inheritance

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kitap - Ateşin Varisi Sarah J. Maas

 Herkese merhabalar efenim, Çookk uzun bir aradan sonra Cam Şato serisinin 3.kitabı olan Ateşin Varisi kitabına başladım.3.seriden itibaren ...