9 Haziran 2018 Cumartesi

İnternet Dizisi - Şahsiyet

Herkese merhabalar efenim ...

Dip dizisinden sonra Şahsiyet dizisinin de dün son 3 bölümü yayınlandı ve bu dizi de "Kaliteli Türk Dizileri" kategorisinde yerini almaya başardı.Yönetmen Onur Saylak ve senaryo Hakan Günday olunca ortaya elbette çok kaliteli bir yapım çıkması kaçınılmazdı.Başrolde Haluk Bilginer gibi bir usta oyuncu da olunca her bölüm tadından yenmedi elbette daha fazla uzasaydı bence de sakız gibi olur ve çok saçmalamaya seyirciyi sıkmaya başlardı Dip gibi apart topar üzerinde çalışılmamış bir finali olmadı tam da tadında,kalitesinde ve insanın içini ferahlatan ve akıllarda soru işareti bırakmayan bir final yaptılar.

Dizi aslında daha çok gerçek amacını yani anlatmak istediği mesajı son bölümde ve son sahnede verdi."Sen kanunla adaleti karıştırmışsın kızım" diyerek.Hele de Türkiye 'de ! Kanun yok adalet hiç yok be kardeşim ! Nerden baksan haklılar zaten işledikleri olay tam da bugünün gerçeklerini anlatan şeyler tabi üstü yıllar yılı kapatılıyor,susturuluyor,rüşvet veriliyor.Tabi devlet adaleti sağlayamayınca insanlar bir kaos yaratarak kendi düzenlerini ve adaletlerini yaratmaya çalışıyorlar.Bu dizi de bu kaosun adı da : Seri katil olmak !








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kore Dizisi : Queen Of Tears

 Herkese merhabalar efenim, Netflix de şu an güncel olan bir diziden bahsedicem. Baş roldeki adamı çok sevmesem de onun baş rolünde olup da ...