13 Temmuz 2018 Cuma

Kore Dizisi - About Time

Herkese merhabalar efenim ...

Bu diziyi uzun zamandır bekliyordum.Çünkü Lee Sung Kyung benim favori oyuncularımdan ayrıca kızın oyunculuğu da kendisi de çok güzel insan bakmaya doyamıyor bence :D Konusu da Fantastik/Romantik tam benlik diye başladım  ama 16 bölüm olmasına rağmen 8 bölümde sıkıldım dizi kendini tekrar etmeye başladı maalesef bütün güzel şeyleri dizinin ilk bölümlerinde hemencecik olup bitti o yüzden sona doğru pek bir şey kalmadı ama dramı daha fazla uzatmadan güzel bir final izletti Allah'tan o yüzden güzel biten her şey güzel hatırlanır diyelim :)

Konusu:
Dizi, insanların yaşam sürelerini görebilme yeteneğine sahip olan bir genç kızın (Lee Sung-Kyung) etrafında dönmektedir. Bir gün, onun yaşam süresini durdurabilen bir adamla (Lee Sang-Yoon) karşılaşır ve ona âşık olur.


Karakterleri:
Lee Sung-Kyung dizide bir müzikal oyuncu olan Choi Michaela karakterini canlandırmaktadır. İnsanların ne kadar süre yaşayacaklarını görebilmesine neden olan özel bir yeteneğe sahiptir. Bu durumu umutsuzca kabullenip hayatına devam eder. Bir gün, onun yaşam süresini durdurabilen bir adamla (Lee Sang-Yoon) tanışır ve bu adama tutunmaya karar verir. – "Yaşamak istiyorum. Zamanım var mı?

Lee Sang-Yoon dizide bir kültürel vakıfın başkanlığını yapan Lee Do-Ha karakterini canlandırmaktadır. Bir aile şirketin üçüncü nesil varisidir. Mükemmel vasıflara sahip olsa da soğuk bir görünüme ve sert bakışlara sahip birisidir. Farkında olmadan Michaela’nın (Lee Sung-Kyung) yaşam süresini durdurabilmektedir. Michaela’nın onu kendisine âşık etme çapalarından, tehdit etmesinden ve kendisini bir takıntı haline getirmesinden bıkmıştır. – "Birinin kaderini başkaların eline bırakacak kişiliğe sahip biri değilim."

Kim Dong-Jun dizide müzikal yönetmeni olan Jo Jae-Yoo karakterini canlandırmaktadır. Doğal içgüdüleri ve dâhiyane yetenekleri ile ünlüdür. Bu yüzden ona "Müzikallerin Mozart’ı" denmektedir. Yeteneklerinden dolayı daha önce hiç başarısızlığa uğramamış olsa da insanlık yönünden zayıf bir kişiliğe sahiptir. Bir gün hiç beklenmedik bir şekilde âşık olur. – "Ben sana âşık mıyım? Ben?"

Im Se-Mi dizide 'Magazine Music'de müdür olarak çalışan Bae Soo-Bong karakterini canlandırmaktadır. Babası bir medya patronudur. Lee Do-Ha’nın (Lee Sang-Yoon) nişanlısıdır ve onu tek taraflı olarak sevmektedir. Lee Do-Ha’nın kalbini kazanabilmek için elinden gelen her şeyi yapmaktadır. – "Benimle bir anlaşma yapmak istiyorsan, bana ihtiyacım olan şeyi getir. Örneğin, Aşkı."

Han Seung-Yeon bir müzikal yönetmen asistanı olan Jeon Sung-Hee karakterini canlandırmaktadır. Choi Michaela’nın (Lee Sung-Kyung) üniversiteden beri en yakın arkadaşıdır.

Rowoon dizide Choi Michaela’nın (Lee Sung-Kyung) erkek kardeşi olan Choi Wi-Jin karakterini canlandırmaktadır. O, Sung-Hee’den (Han Seung-Yeon) hoşlanmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Fantastik Film : Irish Wish

 Herkese merhabalar efenim, Bu haftasonu tatilimi genelde film izleyerek geçirdim.Netflix e yeni gelen bir yapım olan Irısh Wish'i izled...