24 Temmuz 2018 Salı

Kore Dizisi - Wok Of Love

Herkese merhabalar efenim ...

Çok severek izlediğim ve her bölümünü güncel olarak takip ettiğim ve "efsane" lerime giren bir dizi oldu Wok Of Love.Öncelikle oyuncu kadrosu oldukça iyidi.2PM grubundan tanıdığımız Junho Oppa zaten oyunculukta emin adımlarla ilerliyor ben kendisini çok beğeniyorum Jang Jyuk Oppa nın ikinci rolde olduğunu ilk defa gördüm sanırım artık yaşlandı diye midir nedir bilmiyorum şaşırttı beni ama bu rolünde hakkıyla üstesinden gelmiş.Mutfakta geçmesi ve şefle yardımcısı arasında geçen aşk olduğu için çoğu sahne de "Pasta" dizisinden esintiler hissettim diyebilirim ama konu ve konunun işlenişi olarak ondan farklı elbette :)

Konusu:
Dizi, bir zamanlar oldukça ünlü olan bir şefin (Junho) mesleğinde dibe battıktan sonra tekrar hayata tutunma mücadelesini konu almaktadır.

Karakterleri:
Junho dizide bir şef olan Seo Poong karakterini canlandırmaktadır. Eskiden ünlü bir şefti ve en iyi Çin restoranında şeflik yapmıştı. Ancak bir gün mesleğindeki bu popülaritesini kaybeder ve pis bir mahalledeki kapanmanın eşiğinde olan küçük bir Çin restoranında çalışmaya başlar.

Jang Hyuk dizide Seo Poong’un (Junho) çalıştığı Çin restoranının sahibi aynı zamanda bir tefeci olan Doo Chil-Seo karakterini canlandırmaktadır. Eski bir çete üyesi olan Chil-Seo 5 yıl boyunca hapishanede yatmıştır. Korkutucu görünümüne rağmen insani duygularını kaybetmemiştir ve ilk aşkı söz konusu olduğunda oldukça aşırı tepki vermektedir.

Jung Ryeo-Won dizide zengin bir ailenin kızı olan Dan Sae-Woo karakterini canlandırmaktadır. Onun hayatı yediği bir kase jajangmyundan sonra değişir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Romantik Film : Set It Up

 Herkese merhabalar efenim, Dünde dediğim gibi hafta sonu tatilimde izlediğim filmlerden biri de Türkçe adıyla Patronlara Tuzak olarak Netfl...