17 Temmuz 2018 Salı

Bilim Kurgu Filmi - Equals

Herkese merhabalar efenim ...

Distopik  filmlere bu film postu ile keskin bir dönüş yaptık.Aslında distopik değil de bilim kurguda diyebiliriz çünkü filmde evren ve evrenin yaratılışı insanlardan sonra mı böyle bir dünya oldu yoksa parelel bir evrende böyle bir dünya ve yaşantı mı var onu çok anlayamadım ama insanı insan yapan şey olan "duygular" bu evrende bir hastalık olarak görülmekte bu da filmi oldukça ilgi çekici yapıyor tabi başrollerin iyi olmasının da etkisi var :)

Vizyon tarihi : 15 Temmuz 2016 (1s 41dk)
Yönetmen : Drake Doremus
Oyuncular: Kristen Stewart, Nicholas Hoult, Guy Pearce devamı
Tür : Bilimkurgu, Dram, Romantik

Ülke : ABD

Distopik bir gelecekte insanlar duygularından tamamen arınarak robotsal bir yaşam sürmektedirler. Hissedilebilecek her türlü duygu bir hastalık olarak nitelenmektedir. Silas adında bir genç, bir hastalığa (!) yakalanır. Nia adında bir kıza aşık olur. Ne var ki aynı hastalık Nia'da da ortaya çıkar. İkili gözlerden uzak aşk yaşamaya başlarlar. Ancak hastalığın ilacı bulunmuştur ve bu ikili tedavi edilmek istenmektedir. Fakat onlar hallerinden memnun oldukları için tedaviyi reddederek kaçmayı tercih ederler. Başrollerde; Kristen Stewart ve Nicholas Hoult'un oynadığı Aşk Uğruna (Equals) 2015'in en sıradışı bilimkurgusu olarak piyasaya çıkıyor.

Ask Ugruna : Afis

1 yorum:

  1. Ben pek sevmemiştim bu filmi.
    Ama konusundan mı yoksa hiç hazzetmediğim Kristen Stewart'tan dolayı mı bilemedim :(

    YanıtlaSil

Fantastik Film : Irish Wish

 Herkese merhabalar efenim, Bu haftasonu tatilimi genelde film izleyerek geçirdim.Netflix e yeni gelen bir yapım olan Irısh Wish'i izled...