22 Eylül 2018 Cumartesi

Romantik Komedi Filmi : 3 Film Birden !

Herkese merhabalar efenim ...

Ben hafta sonu da (hem de daha yoğun bir şekilde) çalıştığım için pek fazla film izleyemiyorum ama iş ararken gerekli,gereksiz bir sürrü film izledim ve şu vasat Hellmark pembe dizi kıvamında romantik-komedileri izlemeye kadar düştüm.Aslında daha fazla da izlerdim ama iş buldum bu yüzden zamanımı daha kaliteli filmleri izlemeye karar verdiğim için geri kalanlar başka baharlara kaldı :) Eğer sizin de canınız çok sıkılır ya da sadece öylesine vasat sırf eğlenmek için bu tarz filmler izlemek isterseniz tavsiyemdir :)

Midnight Masquerade 

Rakip şirket ile mahkemelik olan Elyse,hukuki işler ile ilgilenmesi için bir avukat tutar. Cadılar Bayramında vereceği partiye bu avukatı da davet eder.



Date With Love

Küçük bir kasabada yaşayan bir genç çektiği video ile ünlü olur ve mezuniyet gecesine çok sevdiği bir ünlü ile katılır. Mezuniyete katılan ünlü de genç çocuğun öğretmenine aşık olunca işler karmaşık bir hal alır.




Mom's Day Away

Ailesi için adeta kendini paralayan ev kadını Laura, bütün fedakarlıklarına rağmen ailesinden gereken takdiri görmemektedir. Kocası ve iki çocuğunun Anneler Günü’ nü kutlamayı unutması bardağı taşıran son damla olur.



1 yorum:

  1. üçünü de izliycem saool :) love, rosie, leap year, ay bunları izlemediysen kaçırmaaa :) heeey sen işe mi girdiin hayırlı olsuuun oleeeey :)

    YanıtlaSil

Program : Love Like a K-Drama

 Herkese merhabalar efenim, Bugün bayramda izleyip bitirdiğim ve beni son bölüme kadar saran bir programdan bahsedicem.Program Netflix üzeri...