26 Eylül 2018 Çarşamba

Amerikan Dizisi : Teen Wolf

Herkese merhabalar efenim ...

Öğrenci hayatımdan iş hayatına geçiş yapmam kısa sürünce ergenliğimi bir kenara bırakıp artık iş kadını olma moduma girdim eh artık izleyeceğim şeyler bile buna göre olmalı o yüzden yazın can sıkıntısından dolayı başladığım ve 3.sezona kadar anca getirebildiğim ve 3.sezon 14.bölüm de yarım bırakma kararı aldığım bir zamanların efsane dizilerinden sayılan Teen Wolf'tan bahsedicem sizlere bugün.

Kuzey California'daki Beacon Hills'te yaşayan Scott McCall, öğrencisi olduğu lisenin sosyal hayatı pekte parlak olmayan gençlerinden biriyken, doğaüstü bir olay hayatını değiştirecek. Lise hayatının popülerlik basamaklarını tırmanmak için bir gereklilik olan spor konusundaki başarısızlığı, genç kahramanımızın kendine farklı uğraşlar aramasına neden oluyor. Küçük bir banliyöde çalışan Scott, ormandaki bir cesetle ilgili söylenti duyunca havanın kararmasını bekleyip, araştırmak için yola düşüyor. Araştırması kurtadama dönüşmesine yol açacak bir ısırıkla sonuçlanıyor.Gün geçtikçe yeni özellikler kazanan Scott'ın hayatı, spor becerisinden sosyalleşmesine kadar bir kurtadam olarak yepyeni bir boyuta taşınıyor. Kahramanımız sık sık "Bu bir lanet mi yoksa bir armağan mı?" sorusuna cevap aramaya çalışırken yakın arkadaşı Stiles Stilinski, biricik aşkı Allison ve yeni akıl hocası Derek Hale'den destek alıyor.


Photo


Karakterler :

 Scott Mccall (Tyler Posey) :

teen wolf karakterler ile ilgili görsel sonucu

Stiles Stilinski (Dylan O'brien) :

teen wolf karakterler ile ilgili görsel sonucu

Derek Hale (Tyler Hoechlin) :

Ä°lgili resim

Lydia Martin (Holland Roden) :

teen wolf karakterler ile ilgili görsel sonucu

Alison Argent (Crystal Reed) :

Photo Crystal Reed

Jackson (Colton Haynes ) : 

teen wolf karakterler ile ilgili görsel sonucu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Fantastik Film : V for Vengeance

 Herkese merhabalar efenim, Bayramın ilk gününde annemler yengemlerle birlikte Amasyaya gitmişlerdi.Beni de kuzenimin evine bıraktılar.Biz d...