6 Nisan 2019 Cumartesi

Amerika Dizi : Bodyguard

Herkese merhabalar efenim ...

Bu diziyi aslında ilk çıktığı zaman izlemiştim ama o zamanlar bir işe sahip olduğum için oldukça yoğundum ve yarı da bırakmıştım (dizinin devamı da ben sıktığından olabilir tabi ki). Nihayet dizinin ilk sezonunu (6 bölümcük) tamamladım ve bunu da yazıp arşive kaldırayım dedim.Yeni sezon gelse hayatta izlemeyeceğim fazla abartılmış olduğunu düşündüğüm bir Netflix yapımı oldu benim için.Politik ve siyasi dizileri zaten çok fazla sevmiyorum ama işin içinde Richard Madden olunca diziye bir şans vermek istedim ilk bölümleri oldukça romantik ve akıcı olsa da sonlara doğru bence kendini iyiden iyice bozmaya ve beni sıkmaya başladı.

Bodyguard, bir politikacıyı korumakla görevli olan savaş gazisinin hikayesini konu ediyor. David Budd, Londra Metropolitan Polisi'nde Özel Koruma Memuru olarak çalışan bir adamdır. Dengesiz ama cesur bir polis memuru olan David, kendisini bir anda içinde bulduğu bir terör saldırısının engellenmesine yardımcı olur. Saldırısı sırasında gösterdiği üstün başarı, David’in terfi etmesini sağlar. Onun yeni görevi Hırslı İçişleri Bakanı Julia Montague'yu korumaktır. Fakat bu görev David’in düşündüğün zor olacaktır. İçişleri Bakanı Julia Montague, David’in inandığı ve savunduğu değerlerin tam aksi görüşündedir. Bu durum David’in işini epey zorlaştırır. Zaman geçtikçe kendisini görevi ve inançları arasında kalmış bir halde bulan David, bakanı korumaya devam edebilecek midir?

Bodyguard : Afis



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Program : Love Like a K-Drama

 Herkese merhabalar efenim, Bugün bayramda izleyip bitirdiğim ve beni son bölüme kadar saran bir programdan bahsedicem.Program Netflix üzeri...