21 Nisan 2019 Pazar

Müzikal Film : Mary Poppins Returns

Herkese merhabalar efenim ...

Emily Blunt, Colin Firth,Meryl Streep baş rollerinde olduğu bir müzikal film ile karşınızdayım.Bir pazar günü (eğer dışarı çıkmıyorsanız ki hava şu sıralar İzmir'de oldukça soğuk gibi) ailecek bu filmi izlemeniz tavsiyemdir hele de küçük çocuklarınız varsa :) Benim küçük çocuklarım olmadığı halde içim hiç büyümeyen küçük bir çocuk olduğu için bu tarz filmleri izlemeyi inanılmaz seviyorum :) Bu arada Fantastik diye kategorize etmedim farkındaysanız bu filmi çünkü resmen bir müzikal ! Hiç bu kadar fazla müzikalin olduğu film görmemiştim konudan çok görseller ve müzik ön plana çıkarılmış.

Yönetmen:  Rob Marshall
Ülke:  ABD
IMDB:  7,0
Vizyon Tarihi:  28 Aralık 2018
Süre:  130 Dakika

1930’larda Londra’nın Büyük Buhran döneminde geçen devam halkasında, ilk filmin sevimli minikleri Michael ve Jane artık büyümüşlerdir. İkili, Michael, üç çocuğu ve kâhyaları Ellen’la birlikte Cherry Tree Lane’de hayatlarını sürdürmektedirler. Ancak acı bir olay yaşanır ve Michael kişisel bir kayıp yaşar. Bu olayın ardından esrarengiz dadıları Mary Poppins tekrar Banks’lerin hayatına girer. Bu süreçte Poppins, iyimser sokak lambası yakıcısı Jack ile birlikte eşsiz sihir becerilerini kullanarak ailenin hayatlarında eksik olan mutluluk ve merak hissini yeniden keşfetmelerine yardımcı olacaktır. Poppins'in eksantrik kuzeni Topsy dahil olmak üzere renkli ve tuhaf karakterler de bu süreçte eğlenceli bir yol sunacaklardır.

Mary Poppins: Sihirli Dadı - Mary Poppins Returns 720p izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kore Dizisi : A Good Day to Be a Dog

 Herkese merhabalar efenim, Fantastik Kore dizilerine devam ediyoruz.En son bu diziyi izledim ve acayip hoşuma gitti.Kızın bir erkekle öpüşü...