24 Nisan 2019 Çarşamba

Romantik Komedi Filmi : 10 Things I Hate About You

Herkese merhabalar efenim ...

Heath Ledger,Julia Stiles,Joseph Gordon-Levitt'in baş rollerinde olduğu benimde uzun zamandır izlemek istediğim ama bir türlü denk getirip izleyemediğim "o" filmi nihayet izledim.Rahmetli Heath Ledger benim crushlarımdan biridir kendisini acayip severim bu filmini daha önce izledim diye hatırlıyorum ama meğersem yanlış hatırlıyormuşum ya televizyonda yarım yamalak izledim ya da hiç izlemedim hafızam beni yanıltıyor ama sonuçta izledim ve elbette çok ama çok sevdim zamanının Romantik Komedileri içinde en iyilerden biri bence :)

Yönetmen:  Gil Junger
Ülke:  ABD
IMDB:  7,3
Vizyon Tarihi:  10 Eylül 1999
Süre:  97 Dakika
Ödüller:  2 ödül ve 13 adaylık.

Bianca ve Kat 2 kızkardeştir. Küçük olan Bianca okulun güzel ve gözde kızlarından biridir ama hiç kimseyle çıkmamıştır. Ablası Kat ise asabi, alaycı ve sert bir mizaçtadır. Buna bir de kesin karalılığı eklenince hiçbir erkek ona yanaşmamaktadır. Bianca bir erkek arkadaşla çıkmayı çok istediği halde Stanford ailesindeki kurallar yüzünden bu isteğini gerçekleştirememektedir. Bu kurallara göre Bianca'nın birisiyle çıkması için önce ablası Kat'in birisiyle çıkması gerekmektedir ki bu imkansızla eşdeğerdir. Bianca bu sorunu çözmek için okuldaki hiçbir kızı beğenmeyen bir genci devreye sokacaktır.


Senden Nefret Etmemin 10 Sebebi - 10 Things I Hate About You 720p izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kore Dizisi : The Worst of Evil

 Herkese merhabalar efenim, Bugün size hiç benlik olmayan (polisiye,uyuşturucu kaçakçılığı,aksiyon) ama sırf ikinci yan roldeki kadın için b...