20 Temmuz 2019 Cumartesi

Fantastik Film : Pokemon Detective Pikachu

Herkese merhabalar efenim,
Ryan Reynolds'lu Pikachu 'yu yıllar sonra görmek o kadar güzeldi ki !
Tabi normal bizim izlediğimiz Pokemon'nun filmi değil bu sanırım sonradan bir çizgi roman ya da kitap yazılmış Pokemon'dan ilham alınarak onun filmini yapmışlar o yüzden nerede Ash nere Misti nerede o özlediğimiz Roket Takımı demenin pekte bir anlamı yok zaten Pokemon biliyorsunuz ki bir Japon animesi bu daha çok Amerika versiyonu olmuş ama Japonya'ya benzer bir şehir tiplemesi ve bir çok karakteri de Japon oyuncuların oynamasıyla atıfta bulunmuşlar.

Animasyonun ve gerçek kişilerin bir arada olduğu filmleri çok seviyorum Pikachu ve daha bir çok Pokemon karakterini de bir arada görmek beni çocukluğuma döndürdü.

Yönetmen:  Rob Letterman
Ülke:  Japonya, ABD
IMDB:  6,9
Vizyon Tarihi:  10 Mayıs 2019
Süre:  104 Dakika

Başarılı özel dedektif Harry Goodman esrarengiz bir şekilde kaybolur ve yirmi bir yaşındaki oğlu Tim babasına neler olduğunu öğrenebilmek için kolları sıvar. Bu araştırmada Tim’e babasının eski Pokemon ortağı Dedektif Pikachu yardım eder. Pikachu esprili ve sevimli olduğu kadar iyi bir dedektiftir. Eşsiz bir şekilde birbirleriyle anlaşabildiklerini fark eden Tim ve Pikachu bu karmaşık sırrı çözmek için heyecan verici bir macerada güçlerini birleştirir. İnsanların ve Pokémonların beraber yaşadığı Ryme Şehri’nin neon ışıklı sokaklarında ipuçları arayan ikili maceraları esnasında türlü türlü Pokemonlarla karşılaşır ve bu huzurlu hayatı yok edebilecek ve tüm Pokémon evrenini tehdit eden şoke edici bir komployu açığa çıkarır.

pokemon detective pikachu ile ilgili görsel sonucu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kore Dizisi : My Lovely Liar

Herkese merhabalar efenim, Bayramın son günündeyiz.Dün ve dünden önce ki geziyordum o yüzlerden buralarla ilgilenemedim.Bugün evde dinlenmec...