23 Temmuz 2019 Salı

Gizem Filmi : La Cara Oculta

Herkese merhabalar efenim,
Kolombiya sinemasından bir film ile karşınızdayım.Eğer gizem/gerilim filmleri seviyorsanız sadece Amerika ya da İngiliz sinemasıyla sınırlı kalmayın İspanyol ve çevre ülkeler,Fransız,İtalyan hatta Doğu sineması da bu konuda gerçekten çok iyi olabiliyorlar.Orijinal kurgular ve senaryolar hatta bazen Oscarlık oyunculuklarla karşılaşabiliyor insan.

Bu filmde Oscarlık bi film olmasa da bence gizem/gerilim kategorisi için oldukça iyiydi.Bi kere senaryo olmasa da kurgu oldukça orijinal geldi bana öyle çok fazla şaşırtmadı beni hatta finalini de biraz da vasat buldum ama baştan sona kendini izlettiren ve akan bir yapım oldu.

Süre 1s 36dk
Yönetmen Andrés Baiz
Oyuncular: Quim Gutiérrez, Martina García, Clara Lago

Adrian yetenekli bir orkestra şefidir. Sevgilisi Belen ile birlikte yaşayan Adrian, Belen’den gelen bir video mesajıyla yıkılır. Belen, artık onunla birlikte olamayacağını söyleyerek Adrian’ı terk etmiştir. Belen, bıraktığı mesaj sonrasında gizemli bir şekilde ortadan kaybolur. Adrian terk edilmenin acısını yaşarken, bir yandan da Belen’i aramaya koyulur. Fakat tüm uğraşları boşunadır. Zaman geçtikçe Belen’in yokluğuna alışır. Bir süre sonra hayatına yeni birini alan Adrian yeniden mutluluğu yakalamıştır. Tam hayatını yoluna koyduğunu düşündüğü anda gizemli kayboluşun ardındaki gerçekler ortaya çıkacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Romantik Film : The Tearsmith

 Herkese merhabalar efenim, Netflix de ergen filmler izlemeyi acilen bırakmam lazım ! Yine Wattpadd den senaryosu çıkmış gibi olan bir film ...