15 Eylül 2019 Pazar

Aksiyon Filmi : Miss and Mrs.Cops

Herkese merhabalar efenim,

Lee Sung-Kyung benim çok sevdiğim Koreli kadın oyuncuların başında geliyor.Kendisinin hem çok iyi bir oyunculuğu var hem de güzellik olarak bence Kore kadınlarından daha ayrı bir yerdeymiş gibi geliyor bana.O yüzden onun yer aldığı her yapımı takip ediyor ve izlemeye çalışıyorum.Bu filmi de itiraf etmek gerekirse sırf onun için izledim ama iyi ki izlemişim çünkü son zamanlarda Kore de çıkan kadın taciz ve tecavüz skandallarına atıfta bulunan ve 2 güçlü kadın polisin anlatıldığı bir film ben izlerken inanılmaz keyif aldım aynı zamanda da duygulandım çünkü bu tarz olayların gerçek hayatta da olduğunu bilmek çok moral bozucu oluyor sadece Kore de değil bizim ülkemizde de sadece tecavüz,taciz değil kadın cinayetleri de almış başını gidiyor.

Film, hiç beklenmedik bir şekilde kendilerini bir suç mahallinin ortasında bulan ve suçluları yakalamak için beraber çalışmaya başlayan iki polisin etrafında dönmektedir.
Bir zamanların efsanevi bir dedektifi olan Mi-Young (Ra Mi-Ran) evlendikten ve çocuk sahibi olduktan sonra bir polis karakolunun kamu hizmet merkezinde görev almaya başlar.
Ji-Hye (Lee Sung-Kyung), her zaman hayalini kurduğu ciddi suçlar ekibinde yer almayı başaran çaylak bir dedektiftir. Ancak, bir dava üzerindeyken büyük bir sorun çıkarır ve Mi-Young’ın görev yaptığı aynı kamu hizmet merkezine sürülür.
Mi-Young ve Ji-Hye bir suçluyu yakalamak için birlikte çalışmaya başlar. İkili birbirleri ile sürekli didişse de suçlularla karşı karşıya kaldıklarında kusursuz bir ekip olur.

Miss & Mrs. Cops (2019)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kore Dizisi : Queen Of Tears

 Herkese merhabalar efenim, Netflix de şu an güncel olan bir diziden bahsedicem. Baş roldeki adamı çok sevmesem de onun baş rolünde olup da ...