19 Kasım 2019 Salı

Bilim Kurgu Filmi : Los Cronocrimenes

Herkese merhabalar efenim,
Şu sıralar hem çok mutluyum hem de içim fena halde sıkılıyor tuhaf zamanlardayım aslına bakarsanız bu zamanlar en güzel film izleyerek,kitap okuyarak geçer,aklımı fazlasıyla oyalamaya ihtiyacım var.İş arkadaşımın önerisinden gidiyorum şu sıralar onun tarzı da genel olarak bana yakın olduğu için önerilerini dikkate alıyorum.Mindfuck film önerisi uzun zamandır gelmemişti şöyle zaman atlamalı ileri geri sahneli beynimizin içine etmeli bir filmle geldim ama filmi ben daha çok Triangle filmine benzettiğim için öyle beni aşırı etkilemedi ama yine de bu tarzı sevenler için gideri var filmin :)

Hector eşiyle yeni bir eve taşınmakta olan, kendi halinde bir adamdır. Bir gün dürbünüyle çevreyi incelerken ormanda çıplak yatan bir genç kız görür. Oraya gittiğinde suratında pembe bandaj olan bir adam ona arkadan saldırır. Ardından bir kovalamaca başlar. Bu kovalamacanın sonunda Hector onu bir saat geçmişe götürecek bir zaman makinesinin yanına gelir. Zaman makinesinden sorumlu adam Hector´a (Hector 2) asla kendisiyle (Hector 1) karşılaşmaması gerektiğini onun da zaman makinesine girmesi gerektiğini söyler ve işler sarpa sarar.

Los cronocrímenes (2007)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Program : Love Like a K-Drama

 Herkese merhabalar efenim, Bugün bayramda izleyip bitirdiğim ve beni son bölüme kadar saran bir programdan bahsedicem.Program Netflix üzeri...