26 Kasım 2019 Salı

Kore Dizisi : Extraordinary You

Herkese merhabalar efenim,
Hayatımda biri yokken Kore dizilerinde ki aşklarla yetinir onlar aşk yaşadıkça benim kalbim hızlanırdı böylece bir kalbim olduğunun farkına varırdım."Kasım da aşk başkadır" demişler ne güzel de söylemişler.İzmir de yavaş yavaş kış geliyor,yağmur ve soğuk ... Ama benim kalbim günden güne daha çok ısınıyor şu sıralar ... Evet oldukça uzun bir süreden sonra hayatımda kalbimin var oldğunu hatırlatan birileri var.Onunla nereye kadar gider neler olur hayatımızda bilemiyorum ama tek bildiğim artık Romantik Kore dizilerinin bana şu hissettiklerimin yanında hiç bir şey hissettirmediği ... Bunun dışında hayatımda iş ve gelecek anlamında yeni adımlar attığım bir zamana da girmiş bulunuyorum.ASDEP alımları başladı ve ben de başvuru da bulunucam ayrıca bugün 2020 KPSS kitaplarım geldi eğer kendimde yavaş yavaş güç bulursam 3.kez KPSS sınavına da yavaştan hazırlanmayı düşünüyorum bir yandan da çalışıp paramı kazanıyorum elbette.Hem beyinsel hem de kalpsel olarak oldukça yoğunum anlayacağınız bu zamanlar sadece sizinle de paylaşmak istedim :)

Diziye gelicek olursak diziye ilk başladığımda oldukça hevesliydim çünkü beni oldukça sardı ilk başları ama ya sonradan gerçek hayatımda da bu duyguları çok yakından yeniden hissettiğim için bana yetmedi dizi ya da gerçekten saçma sapan hallere büründüğü için beni tatmin etmemeye başladı ama nihayet son bölümünü de dün izleyip bitirdim baştan sona olmasa da bence izlemesi keyifli dizilerden biri oldu benim için :)

Konusu:
Dizi, aslında bir webtoon karakteri olduklarını fark eden ve webtoonda onlar için yazılmış hikâyeye karşı çıkan bir grup öğrencinin etrafında dönmektedir. Dan-O (Kim Hye-Yoon), kendisinin aslında bir webtoon karakteri olduğunu öğrenir. Dahası ortalıkta bir dedikodu dolaşmaktadır; webtoondaki başkarakter o değildir ve yakın zamanda karakteri webtoondan çıkartılacaktır. Bunun üzerine, webtoon yazarı tarafından onun için yazılan bir aşkı değil, kendisi için gerçek aşkı bulup yaşamaya karar verir. Bir gün, kendisine âşık ama webtoonda adı dahi olmayan bir karakter (Rowoon) ile karşılaşır.

Karakterleri:
Kim Hye-Yoon dizide bir lise öğrencisi olan Eun Dan-O karakterini canlandırmaktadır. Prestijli bir lisede okumaktadır ve varlıklı bir aileye sahiptir. Kendinden emin ve oldukça cesur birisidir. Ancak, bir kalp hastalığı vardır. Bir gün, bir webtoon karakteri olduğunu ve webtoon yazarının onu yakında öldürerek hikâyeden çıkarmayı planladığını öğrenir.

Rowoon dizide Eun Dan-O’nun (Kim Hye-Yoon) sınıf arkadaşı ve Eun Dan-O’ya deli gibi âşık olan Ha-Roo karakterini canlandırmaktadır. Aslında webtoonda adı olmayan bir karakterdir ve 'Ha-Roo' ismini ona Dan-O vermiştir.

Lee Jae-Wook dizide Eun Dan-O’nun (Kim Hye-Yoon) nişanlısı olan Baek-Kyung karakterini canlandırmaktadır. Dan-O ondan çok hoşlanmaktadır. Ancak Dan-O’nun bu duyguları karşılıksızdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kore Dizisi : The Worst of Evil

 Herkese merhabalar efenim, Bugün size hiç benlik olmayan (polisiye,uyuşturucu kaçakçılığı,aksiyon) ama sırf ikinci yan roldeki kadın için b...