2 Mayıs 2015 Cumartesi

Maydanoz Time : Film - Leap Year

Herkese günün 2.postu olan film postundan merhabalar efenim.İşte böyle içimiz sıcacık yapak aşk filmlerine bayılıyorum.Amy Adams'ı zaten ne kadar sevdiğimi biliyorsunuzdur Kırmızı Halı yorumlarımdan.Başrollerimiz harika olunca hikayede çok tatlı olunca bizede sıcak çikolata eşliğinde bu hikayeye dahil olmak düşüyor.

Konusu:Hoşlandığı adamla evlenmeye kesin kararlı olan ancak kaderinin sonucunda başka bir erkekle tanışan genç bir kadının öyküsü ele alınır. Dört senedir birlikte olduğu erkek arkadaşının ona evlenme teklifi etmemesi üzerine Anna, kadınların erkeklere Şubat’ın 29’unda evlenme teklifi yapabildiği bir İrlanda efsanesini öğrenerek tüm kontrolü üstüne almaya karar verir. Evlilik teklifi için sevgilisi Jeremy’nin arkasından Dublin’e takip edecektir ancak istenmeyen hava koşulları sebebiyle gidemez. Dublin’e gidebilmesi için taşra kişilerinden Declan, Anna’ya yardımda bulunur ama Anna yolculukta Declan’a aşık olur.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kitap - Bizimle Başladı Bizimle Bitti Colleen Hoover

 Herkese merhabalar efenim, Bayram sonrası iş öyle hızlı başladı ki vakit bulup buraya yazamadım bile.Bu arada bi sürrü kitapta okuyup bitir...