2 Kasım 2015 Pazartesi

Maydanoz Time : Kitap - Benim Yolum Christina Daniels

Herkese BalKes'ten merhabalar millet !

Zımba gibi geri döndüm tempolu hayatıma ! Tembellikte bir yere kadar.10 gün boyuna evimde bi güzel yattım,tatil yaptım resmen.Hem Kasım demek vize demek bilmeyen kaldı mı artık !!!

Neyse efenim ilk gördüğümde çok merak edip bi heyecanla aldığım Aamir Khan'ın hayatını anlatan bi kitap olan Benim Yolum kitabını nihayet bitirdim.Bitirdim fakat umduğumu bulduğumu söyleyemicem.Ben Aamir Khan'ı pek severim,filmlerini de kendisini de,kişiliğini elbette çok bilmem ama tahmin de ederim.İnanılmaz hırslı ve işini severek yapan bir adam.Ona boşuna Bollywood sinemasında "Gözleriyle oynayan adam." demiyorlar.Bence dünyaya özellikle de Türkiye'ye Bollywood sinemasını tanıtan yegane oyunculardan biri.Benim izlemediğim gençlik yıllarına iat daha bir çok filmi varmış meğersem.Ama bence anca pişti,izlenecek kıvama geldi bence Aamir 40'lı yaşlarında.

Kitaba gelicek olursak,kitap öncelikle Aamir'in ağzından yazılmamış elbette ben öyle zannetim ilk başta maalesef.Daha çok biyografi bile değilde belgesel tadında bir kitap olmuş.Okurken cidden kendimi belgesel izliyormuşum gibi hissettim ayrıca Aamir hakkında da çok fazla özel bilgiler verilmemiş,herkes tarafından bilinen şeyler sadece şöyle bi toplanmış diyebilirim.Ayrıca yazarımızda bir hayran bunu da unutmamak lazım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kore Dizisi : A Good Day to Be a Dog

 Herkese merhabalar efenim, Fantastik Kore dizilerine devam ediyoruz.En son bu diziyi izledim ve acayip hoşuma gitti.Kızın bir erkekle öpüşü...