14 Aralık 2015 Pazartesi

Maydanoz Time : Dizi - Mr.Robot

Herkese merhabalar millet !

Bu hafta full time dizi ve film postu haftası olucak resmen ! Öncelikle daha yeni 1.sezonu bitirdiğim ve oldukça da beğendiğim 2015 dizilerinden türü Suç-Psikoloji-Dram olan bu dizi cidden kurgusuyla oldukça efsane ayrıca sanırsam bir de Who am I ? diye bir filmi varmış.Sanırım filmden etkilenerek bu dizi yapılmaya başlanmış daha filmini izlemedim ama izlemeyi düşünüyorum.Konu itibariyle aynı sadece isimler falan biraz değişik gibi.

Müsaade ederseniz öncelikle bu diziyi asıl buluş hikayemi anlatmak isitiyorum size.Bir aralar youtube oyun kanallarına falan sarmıştım.Oyun kanallarının birinde Until Down diye enfes bir oyuna denk geldim.

Until Down oyunu bir korku-gerilim oyunu ama grafikleri,hikayesi oyunun oynanışı cidden efsane.Ayrıca oldukça yeni bir oyun.Oyunda seslendirmeleri yapanlarda,oyundaki karakterlerde gerçek oyunculardan esinlenerek yapılmış.Dizi gibi oyun kısaca.İşte o oyunda biliyorsunuz ki ben psiko şizo karakterlere her zaman bayılmışımdır,işte yeni favori psiko karakterim ise Josh karakteri ve o karaktere hayat veren adam oldu.Şu adama bak bi hele gözlere sert yüz hatlarına bir bakın hele tam bir psikopat değil de ne !?

Zaten adam bi türlü psikopat karakterlerden de kurtulamamış belli ki dizide de pek aklı başında bir insanı oynadığı söylenemez.İşte efenim ben bu oyuncuyla tanışınca hemen araştırdım araştırırkende bu dizisini buldum.,konuyu da okunca tam benlik bir dizi olduğunu anlayıp başladım izlemeye.Kardeşim de bende bayıla bayıla izledik diziyi 1.sezonu 10 bölüm falan kadar herhalde 2.sezonu ne zaman çıkar çıkar mı bilemiyorum ama izleyecek dizi arıyorsanız bir bakın derim.

Bu arada dizi de sağlan siyasi ve felsefik eleştiriler var yönetmeni ve senaristi ayrı ayrı tebrik ediyorum.Gerçekleri adamlar korkmadan pat pat söylemiş vallahi.






Angela Moss
Portia Doubleday


Darlene
Carly Chaikin


Elliot Anderson
Rami Malek


Tyrell Wellick
Martin Wallström


Mr.Robot
Chrstian Slater








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Program : Love Like a K-Drama

 Herkese merhabalar efenim, Bugün bayramda izleyip bitirdiğim ve beni son bölüme kadar saran bir programdan bahsedicem.Program Netflix üzeri...