27 Mart 2016 Pazar

Maydanoz Time : Film - Batman V Superman : Adaletin Şafağı

Herkese merhabalar millet !

Daha yeni sinemadan geldim o yüzden taze taze bir sinema bülteni yapayım dedim.

Evet evet Batman v Superman'e gittik.Veee salonda resmen boş bir koltuk dahi yoktu.Gerçi daha cuma günü girdi o yüzden bu kadar kalabalık olması normaldi ama Star Wars ta dahi bu kadar kalabalık olmamıştı bence :/

Filme gelicek olursak Ben Affleck çok yaşlanmış ama hala daş :D O oynamasa Batman nemrutu bence hiç çekilmez.Evet ben supermanciyimm :/ 

Superman ve Batman hatta bir de üstüne WonderWoman aynı filmde olunca tadından yenmez bir 3D li film ortaya çıkmış bence.

Superman ve Batman birbirlerine karşı savaşır haldeyken (Batman nemrutu bi oturup dinlemedi adamı malak gibi saldırdı hiç sevmiom şu nemrutu ya ama yanlış anlamayın Ben Affleck candır canandır.) ortak bir düşmanda birleşip ona karşı savaşmaya başlıyorlar.İki tarafında geçmişlerine ve ailelerine bol bol atıfta bulunuluyor.Ayrıca çok zekice hazırlanmış diyalogları ve sahneleri ile beni kendine bir kez daha hayran bıraktı diyebilirim.

Filimin 2.5 saat olması tabi biraz insanı bayıyor ayrıca hangisinin asıl filmi olduğunu anlamadım ama sanırım Batman'nin filmiydi (sonundan anladım bunu.)

Metropolis ve Gotham iki farklı dünya sanıyordum ben ama daha çok Amerika'nın 2 farklı eyaleti gibi davranıldı.Daha önceki filmlerle pek bi bağlantı yakalayamadım ben.

Superman'nin filmlerini çocukluğumda bu yana en az 10 kere izlediğim için blogta yorum yok maalesf ama Batman'nin seri filmlerini yorumladığım bir post hazırlamıştım oradan daha fazlası için bakabilirsiniz.

Joker'e çok benzettiğim zeki,sayko bir tipimiz var bu filmdede elbette.

Spoiler timee !

Superman öldü mü cidden ?! Yok yok Tanrılar ölmez ! Gerçi adama cenaze falanda yaptılar ama filmde sanki 2.filme dair göndermeler ve ara sahneler var gibiydi.Mesela Batman'in yakalandığı hani tavana asıldığı ve Superman'in gelip en sevdiğim kadını dümyamı aldın dediği sahne o sahnenin devamı kaldı ayrıca Robin'in bilgisayar gibi bir şeyden gelip anahtarın Lois Lane olduğunu falan söylemesi ... Bilmiyorum kafamda soru işaretleri kaldı bilen birileri yorumlara yazsın !






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kitap - Bir Kutup Ayısının Anıları Yoko Tawada

 Herkese merhabalar efenim, Yoko Tawada'dan daha önce Tokyo'nun Son Çocukları diye distopik bir hikaye okumuş ve bunu sizinle paylaş...