1 Mart 2016 Salı

Maydanoz Time : Kırmızı Halı - Oscar 2016

Herkese merhabalar gıybet severler :)

Hahha evet uzun uzun bir ara vermiştim Kırmızı Halı sohbetlerine şimdi Oscar ödülleri ile tam gaz dönüyorum.

Size oldukça uzun ve çok emek verdiğim (!) bir Oscar postu ile geliyorum.Kimler ödül almış,bakalım benim favori filmlerim var mı bakalım kimler gelmişte ne giymiş dedikodu dedikodu ...

Bu arada Mart ayında inşallah İzmir'e evime gitmeyi başarırsam (!) YouTube kanalımda oldukça eğlenceli bir Oscar Filmleri 2016 videosu yapmayı düşünüyorum.Oscar'da adı geçen tüm filmleri izleyip yorumlayacağım tabi ki de Busece :)


Alicia Vikander : Gelelim efendim fasülyenin faydalarına ! En iyi yardımcı kadın oyuncu ödülünü aldığı için oldukça mutlu olmalı ve bence hak ettide.Ex Machina ve The Danish Girl filmleri ile bu sene kendinden oldukça bahsettirdi 2015-2016 yılları kesinlikle Alicia'nın yılları diyebilirim.


Saçını,makyajını ve küpelerini çok ama çok beğendim.Elbisesine gelicek olursak belki de böyle çok çiğ bir sarı yerine daha güzel bir renk olsaydı daha şık bir elbise olabilirdi kanaatindeyim ama yinede bence her şeyi ile çok zarif görünüyor bütün olarak baktığımızda.Elbisesi Louis Vuitton tasarımı.


Naomi Campbell : Podyumun esmer prensesi de var tabi ki bu ödül töreni herkeslere açık :)


Saçlarına ve makyajına bayıldım resmen.Kakülleri çok hoş duruyor.Makyajı,ayakkabısı,takıları elbisesi ile inanılmaz uyumlu ve şık görünse de ben elbisenin tasarımını hiç beğenmedim maalesef keşke başka bir tasarımda yine bu gümüşi renkte olsaydı.


Emma Roberts : Benim asalet kraliçem de burdaymış :) Emma 'yı ne kadar çok sevdiğimi bilmeyen kaldı mı çok güzel ve çok yetenekli olsa da maalesef dişe dokunur projelerde hiç göremiyoruz onu şu sıra Scream Queen ile Tv dünyasında kendinden sık sık söz ettiriyor neyse ki :)


Ben her Kırmızı Halı fotoğrafında çok asil ve çok zevkli giyiniş bulurum açıkçası kendisini ama nedense bu sefer pekte sevmedim üzerindeki o siyah-beyaz mıdır artık nedir tül yuvarlak virüs gibi elbisenin her yerine dağılmış olan saçma tasarımlı elbise çok kötü bence.Bu saça bu makyaja bu güzelliğie daha farklı bir şeyler beklerdim açıkçası :/




Lorde : Bu cidden Lorde mi inanılır gibi değil !


Bütün Kırmız Halılar da saçma sapan iç karartıcı şeyler giyip geliyorken ilk defa bir törene oldukça makul bir saç ve elbiseyle gelmiş.Açıkçası ben saç ve makyajını çok beğendim elbiseyi öyle aman aman çok beğenmesemde bence yine de Lorde bu haliyle oldukça iyi görünüyor !


Zooey Deschanel : Biri bence artık bu kadına bu kadar tatlı olmaması gerektiğini söylesin ! Şekeri olan var !


Evet tabi ki Zooey mavişinden bahsediyorum.Her törende maksimum derece de hanımhanımcık ve tatlışcık giyiniyor bence kendisi New Girl değilde Sweety Girl falan :) Elbisesi tam kendi tarzında ama keşke o babetler yerine topuklu bir ayakkabı olsaydı.


Olivia Wilde : İtiraf edeyim bu kadın hakkında çok fazla bir şey bilmiyorum ama ismen cismen tanıyorum !


Kısaca şöyle bir bakışta değerlendirecek olursak ; Saçı ve elbisesi oldukça hoş dururken o renk bir elbisenin üstüne o tarz küpeler ve parıltılı kırmızı çantada neyin nesi ?


Jake Gyllenhaal : Adamın bakışları fazla masum !


Ama süt ceketi ve kumaş pantalonu bence hiçte öyle değil ne alaka ?


Rami Malek : Hocam, saykolara aşık olabiliyor muyuz ?


Evet bu sene yıldızı parlayan isimlerden biri de kesinlikle Rami Malek .Kendisi Mısırlı olduğu için ayrı bir seviyorum ama onda en çok sevdiğim şeyse kemikli yüz hatlarından ve pötlek gözlerinden akan o karizmatik saykoluk :) Until Down oyununu bilmeyen kaldı mı , Josh desem ? Peki Mr.Robot'u bilmeyen kaldı mı ?! Normalde beyaz-siyah uyumunu pek sevmem ama sana pek yakışmış pek iyi evladım !




Kate Upton : Anladık Kate memen var niye her yerde gözümüze sokuyorsun ki ?!


Saçıyla,makyajıyla,takılarıyla elbisenin tasarımıyla oldukça seksi ve güzel görünse de hocam bu olmuş mu şimdi  ? Resmen tirübünlere oynamak bu !


Heidi Klum : Fiyasko üstüne fiyako diye bence buna denir !


Oscar töreninde gecelik ve gelinlikten hallice mor desen değil beyaz desen değil tarzı bir elbiseyle gelip After Party'de de fiyaskoluktan yıkılan bir elbise giyen modele Heidi Klum denir !


Emily Ratajkowski : Bu kızı tanıyanınız var mı ? Yok değil mi ama ben Gone Girl filminden tanıyorum , hem de nasıl tanıyorum biliyor musunuz memelerden !


Evet bu kadınla geçmişimiz pek parlak değil , kıskançlıktan içim kurudumu artık bilemiyorum ama kadın çok gözel şimdi yukarda Allah var hem de mayodan bozda tül elbisesi ile de çok seksi görünüyor tabi ki de kadına çamur atamadım yine :/


Jennifer Garner : Üzülme Garner'cığım Bi Affleck gider bi Alias gelir :/


Evet boşandıktan sonra matem tutmak adına mıdır nedir artık bilemiyoum karalara bağlamış Jennifer bacımız.Benim Alias dizisinden çok sevdiğim bir oyuncudur kendisi.Matemi var kadının daha yeni boşanmış  yüzden eleştiresim bile gelmiyor :/


Maria Sharapova : Bu tenisçi bozmasına da ayrı uyuzum !


Ama içim elvermiyor ayrımcılık yapmaya o yüzden maalesef itiraf etmeliyim ki elbisesini,ayakkabısını,çantasını her bir yerini çok beğendim.Sadece saçlar biraz özensiz olmuş bir topuz yaptırmak çok mu zordu be ablam.


Miranda Kerr : Bu resmi gördükten sonra Buse kıskançlıktan öldü dersiniz !


Kadın kadın çok güzelsin be ! Bir kadına her şey mi çok yakışır arkadaş hele de kırmızı ! Tamam böbreğine kadar açmasa iyiymişte şimdi ne diyim yani kadın yıkılıyor !


Ashley Graham : Kendisi pek bilinmez ama aslında çikoların gurur kaynağı ! İlk XL giyen model ! 


Bir kadının 0 beden olmadan da ne kadar seksi görünebileceğini canlı kanıtı aha da bu kadın !Elbisesi,saçı,başı ile her şeyi ile bayıldımm ! Yürü be kız kim tutar seni !


Demi Lovato : Biri şu fotoğrafı gözümün önünden hemen çeksin , gözlerim kanadı resmen !


Allah'ım mayo ve tül karışımı elbiselerin bu sene moda olduğunu biliyordum da bu kadar kötü olanını hiç görmemiştim.Demi aslında bence deniz kenarına gidecekmişte geçerken bi Oscar' a da uğrayayım demiş :)


Rachel McAdams : Biri bu kadını durdursun !


Rachel'ı pek bi severim ki benim sevgim tee Mean Girls filmine dayanır.Spotlight bu sene biliyorsunuz ki yılın en iyi filmi seçildi başrol kadrosunda da tek bayan oyuncu olarak Rachel vardı tabi ki ! Güzellikten ve zarafetten bir gün ölücek diye ödüm patlıyor resmen ! Kadın öyle takıp takıştırmıyor , zarganalıktan ölüyor ama yine de her türlü gözüme çok hoş görünüyor iyi mi ?!


Vanessa Hudgens : Bu kız hala High Scool Musical'da kalmış bence !


Geç annem geç bu ne bu ne bu elbise ne 2016 yılındayız bu ne ?!


Leonardo DiCaprio : The Oscar Goes To dram tat tammm ! Yılın En iyi Erkek Aktörü Leo wuhuu !


Evet resmen bu sene ödül vermek için vermişler bence Leo'ya ödülü adam filmde resmen "Ben daha ne yapayım size ha ne yapayım." diyor ! Filmin yorumu YouTube kanalımı sakladım diyecek çok şeyim var adam şık adam karizmatik ne denebilir ki ?!


Brie Larson : Room çok ağlattı bence yılın filmi Room'u yılın kadını da Brie idi hacı bence !


Evet ve tahminlerim tuttu bu ödülün gitmesine acayip sevindim kesinlikle haketti.Room'u izlemediyseniz hemen bu postu bırak ve aç izle ! Brie'ye gelirsek kemer haricinde yılın kadınıda yakışır bir görünümdeydi bence. Tabi Saks Mavisini oturup tartışırız.


Anne Hathaway : Sen anne mi olucan yerim ben seni çookkk güzel kadın !


Bu kadına hayranım aşığım resmen ! Çok asil çok hoş yahu.Audrey Hepburn resmen ! Tabi hamile olunca insan ne giyeceğini şaşırıyor elbisesini pek güzel bulmasam da hadi hadi ...


Lady Gaga : Geceye "çok aşıkım" dediği adamla gelen ve sesiyle onurlandıran Lady Gaga !


Saçma sapan ilgi çekici kostümlere ne oldu bi denem ? Ben seni bu sefer bir eşşeğin üzerinde bekliyordum açıkçası.Ben artık evimin kadınıyım moduyla gelen Lady Gaga beyaz paçalarını yerlerde süründürdü !




Taylor Swift : Bu kadın gün geçtikte seksi oluyor !


Eskide ışıltıdan parıltıdan geçilmeyen Taylor artık eskilerden derslerini çıkarmış güçlü ayakları yere basan seksi bi hatun.Bacak boyunu sonuna kadar ortaya çıkarmaya yarayan bol dekolteli elbisesi ve kısacık saçları ile oldukça hoş görünüyor.


Selena Gomez : What the ?!


Kliplerinden seksilikten kırılan Selena ne oldu gülüm şimdi sana bu elbise ne ? Ayrıca siyah saçlarını tercih ederdim makyaj harika ol sada elbise bence fiyasko !


Jennifer Lawrence : Wow Fantastic Baby Dance huhuuu !


Tül ve Dior ve tabi ki Jennifer.Osca töreninde giydiği elbiseyi çok bayık bulsamda bence After Party^de giydiği Crop Top elbise yıkılıyordu ayrıca saçlar harikaaa !


Justin Timberlake - Jessica Biel : Yeteri kadar kıskandıysak  artık dağılabiliriz bayanlar !


Evet muhteşem çift tabi ki de Oscar töreninden geri kalmadı Justin'e laf edeni Allah çarpabileceği için Jessica'nın cidden sünette bile giyilmeyecek olan elbisesini yerin dibine gömdükten sonra o iğrenç ayakkabılara da aduket çekiyorum ! (Ben ne saçmalıyorum ? )


Amy Adams : Üste baktım güzellik alta indim şişhane ?!


Evet benim çok sevidğim ve beğendiğim alev alan güzellerden biri olan Amy bu gece maalesef çok kötüydü elbisesi ile mkayajın uyumsuzluğu beni bitirdi.


Gwen Stefani : I wanna Rich Girl na na na na ...


Ben bi Zengin Kız olsam neler yaparım var ya diye diye benim gençliği yemiş olan Gwen Stefani ile devam ediyoruz.Evet zengin bir kız olsa cidden ortalığı ateşe verirmiş.Elbisesi ile ile akası olmayan kıpkırmızı çantası olmasa tabi ki :/


Mary J. Blige : Bence bu kadına laf edersem beni döver annee :/


Gençliğimin seslerinden biri olan Blige bu gece bence tam anına şanına,yaşına yakışır şekildeydi.


Dita Von Teese : Bana bir doz bu kadının tarzından !


Düğünümde ya da nişanımda en azından hayatımda bir kez olsun şu kadının saç şeklinden yaptırıcammm ! Bananneee ! Retro ya resmen bu kadından sonra aşık oldum ! Ama bu gece giydiği kırmızı Dior balonlu elbisesi bence eh ti /


Emilia Clarke :  Bu kadını pek tanımam etmem ama çok sevdiğim bir romanın yakında filminde oynacağından şimdiden ısınma turlarındayım !


Ayrıca Allah var şimdi o puantiyeli önü fiyonklu elbiseden de hiç haz etmedim :/


Lana Del Rey : Hepsini geçin en büyük aşkım bu kadın !


Ne kadar Lana hastası bir sayko olduğumu bilmeyen kaldı mı a dostlar ! Ama bu gece kendisini pek beğenmedim açıkçası çok masum gözüküyor ya kızım sen Lana'sın sen siyah deri ceket giyen kadınsın vur kır parçala ne bu hal !


Jessica Alba : Bu kadını da eşini de çocuklarını da sülalesini de çok severim :D Evet biraz abarttım ama napayım !


Evet bu kadını ve oyunculuğunu hatta her şeyini çok beğenirim ama bu gece bence tulumuyla çok şık olabilecekken o gold detaylarla işi batırmış.


Mark Ruffalo : Spotlight'ın asıl kahramanı dım tıdım tıdımm !


Bu adamı Cennet Gibi filminden beri çok severim hatta sevgim o filmden öncesine de dayanıyor olabilir.Çok yaşlanmışın be Mark amca :/ Eskiden aşkitom canım bebeğim karizmatik adamım derdim şimdi amca diyesim geliyor elini öpüp harçlık alasım geliyor.Lacileri de çekmiş helal olsun be yürüü aslanım benim yanındak insancıktan hiç bahsetmiyorum bile.(Kıskançlıktan öldü.)


Matt Damon : Marslı filmi ile benim şahsen ödül beklediğim isimlerden biriydi.Performansı oldukça iyiydi, bu gece de yine çok şık çok karizmatik ;)



Christian Bale : The Big Short ile aklımı bulandıran isimlerden.Bu adam her rolü hakkını veriyor be Makinist filmi için o kadar zayıflayan adam bu adam ! Şık karizmatik alev alıyor baktığı her yer wuhuu !



Cate Blanchett : Bu kadını çok yapmacık bulan bir ben miyim ?! Yav kadın Barbie bebek gibi resmen.Hem de hiçte yaşlanayım falanda demiyor.Hem kadın hepte şık her Kırmızı Halı'da kendinden ne kadar zarif olduğundan bahsettiriyor.Yeter yav biz de insanız !



Jacob Tremblay : Bence bu çocuğa da ödül vermelilerdi neden küçük oyunculardan gibisinden bir kategori yok neden Akademi neden yıkılsın bu dünya ! Room ile bi harikaydı bu velet !



Isla Fisher :  Yokk annem yok yok bu rezalate hiç yorum yapıp Isla'yı gözümden düşürmicem hatta o saçlara hiç bir şey demicem hele o kemere hele o çantaya !



Rooney Mara : Tee Allam bi Lana daha.


Yavrum git parçala ! Bu tip bu karizma varken neden neden ayrıca Golden Globe 'ta ki elbisene çok ama çok ama çok benzer bi elbise ile gelmeni şiddetle kınıyorum !


OSCAR'IN KAZANANLAR
En iyi özgün senaryo: Spotlight 
En iyi uyarlama senaryo: The Big Short 
En iyi yardımcı kadın oyuncu: Alicia Vikander 
En iyi kostüm tasarımıMad Max: Fury Road(Margaret Sixel) 
En iyi yapım tasarımı: Mad Max: Fury Road 
En iyi makyaj ve saç tasarımı: Mad Max: Fury Road 
En iyi görüntü yönetmeni: Emmanuel Lubezki (The Revenant /Diriliş) 
En iyi kurgu: Mad Max: Fury Road 
En iyi ses kurgusu: Mad Max: Fury Road 
En iyi ses miksajı: Mad Max: Fury Road
En iyi görsel efekt: Ex Machina
En iyi kısa animasyon filmi: Bear Story
En iyi animasyon: Inside Out
En iyi yardımcı aktör: Mark Rylance
En iyi kısa belgesel: A Girl in the River
En iyi belgesel: Amy
En iyi kısa film: Stutter
En iyi müzik: Ennio Morricone/ Hateful Eight
En iyi şarkı: Sam Smith-Writing's on the Wall / Spectre
En iyi yönetmen: Alejandro G Inarritu - The Revenant
En İyi Erkek Oyuncu: Leonardo DiCaprio
En iyi film: Spotlight

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kitap - Bir Kutup Ayısının Anıları Yoko Tawada

 Herkese merhabalar efenim, Yoko Tawada'dan daha önce Tokyo'nun Son Çocukları diye distopik bir hikaye okumuş ve bunu sizinle paylaş...