4 Mayıs 2016 Çarşamba

Maydanoz Time : Film - The Puppet

Herkese merhabalar efenim...

Bugün yine İzmir deyken izlediğim filmlerden devam ediyorum Kardeşiminle Kore dizileri izlemeyi zaten çok seviyoruz ama Kore filmlerinin de ayrı br yeri vardır bizde helede Korku-Gerilim türünde olunca.Konunun içinde zaten bi psikiystrist efendime söyleyeyim biraz psikoloji varsa hemen atlıyoruz zaten filme.

Film için sadece şunu söyleyebilirm ki inanılmaz açık sahneler var.Adamlar dizilerinde daha öpüşmeyi beceremiyor ama filmlerinde her haltı beceriyorlar mahşallah.Diğer bir şey ise ilk defa bir filmin sonu beni inanılmaz tatmin etti kötü adamın ölüp iyilerin kazanması herkesin sonsuza kadar mutlu yaşaması tarzı bir şey olmadı bu filmde yine kötülük yapanlar çok güzel bir şekilde cezasını buldu herkes hakettiğini aldı arkadaş ! Gerçi kurbanlar oldu elbette ama onlarda saflık yapmasaydı canım aaa nese spoiler vermeyelim !


Dr.Ji-Hoon (Lee Jong-Su) aşka inanmayan bir psikiyatrdır. Bir gün, arkadaşının sevgilisi olan Hyun-Jin (Koo Ji-Sung) kendisini görmeye gelir. Hyun-Jin (Koo Ji-Sung) halüsinasyonlar görmekten şikayetçidir. Ji-Hoon, Hyun-Jin'in halüsinasyonlarının sebebini bulmak için kendisini hipnotize etmeye karar verir. Hipnoz seansları sayesinde Hyun-Jin'in durumu iyiye giderken, bu esnada Ji-Hoon da , Hyun-Jin'in korkunç geçmişi hakkında bilgi sahibi olur. Bu süreçte Dr.Ji-Hoon, Hyun-Jin'den hoşlanmaya başlamıştır.Bu yüzden doktorluğu bir kenara bırakıp Hyun-Jin'in her pazar saat 3 'te kendisine gelmesi için hipnotize eder.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Romantik Film : The Tearsmith

 Herkese merhabalar efenim, Netflix de ergen filmler izlemeyi acilen bırakmam lazım ! Yine Wattpadd den senaryosu çıkmış gibi olan bir film ...