6 Şubat 2017 Pazartesi

Maydanoz Time : Film - My Annoying Brother

Herkese merhabalar efenim ...

Balıkesir'e ve öğrenci hayatıma dün itibariyle geri dönmüş bulunmaktayım.Eğer çok fazla meşgul olmazsam yine her gün elimden geldiğinde postlar gelmeye devam edecek elbette :)

Bugün anca vakit bulabildim postu yazmak için çünkü okulun ilk günü olmasına rağmen çok yoğun ve yorucu bir gündü benim için.

Neyse efenim 2016 yılı Kore filmlerinden olan ve çok konuşulan filmlerden biride My Annoying Brother idi.Konusundan çok oyuncu kadrosu ile konuşuldu çünkü Kore'nin en çok sevilen KPOP idollerinden biri olan EXO'nun yetenekli oyuncusu DO ve Kore'de ki benim için en iyi aktörlerinden biri olan Oh My Ghost ve Jealousy Incarnate gibi efsane dizilerde efsane performanslar sergilen Oppam Jo Jung Suk ve Kore'de inanılmaz bir fan kitlesi olsa da benim buzdolabı diye tabir ettiğim ve pek sevemediğim Unni olan Park Shin Hye var ! Ee daha ne nolsun !

Doo-Sik dolandırıcılıktan dolayı hapistedir. Üvey kardeşi Doo-Young geleceği parlak bir judocudur ama bir rekabet maçı sırasında aldığı bir yaradan dolayı görme yeteneğini kaybeder. Doo-Sik tahliye kurulunun önüne çıkar ve üvey kardeşinin yarasını hapisten çıkmak için kullanır. Soo-Sik, Doo-Young’a 1 sene göz kulak olma şartıyla hapisten çıkar. Doo-Young ailesinin evinde tek başına yaşıyordur. Anne babasının ikisi de ölmüştür. Doo-Young görme yeteneğini kaybettiği için kendisini dünyadan soyutlamıştır. Eski judo koçu Soo-Hyun, Doo-Young ile hala iletişime geçen tek kişidir. 15 seneden sonra Doo-Sik aniden eve gelir ve iki kardeş tekrar birlikte yaşamaya başlar.. birbirlerinden nefret etmelerine rağmen.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kore Dizisi : Queen Of Tears

 Herkese merhabalar efenim, Netflix de şu an güncel olan bir diziden bahsedicem. Baş roldeki adamı çok sevmesem de onun baş rolünde olup da ...