30 Ocak 2018 Salı

Komedi Film - Aile Arasında

Herkese merhabalar efenim ...

Aslında sinemaya daha çıktığı ilk hafta gittim ama yazmak bu zamana kısmet oldu efenim.Gülse Birsel benim sektörde gerçekten en sevdiğim ve taktir ettiğim oyunculardan.Kadın hem yazıyor hem de oynuyor tam bir idol ! "Aile Arasında" tam bir olaylar silsilesi ve olay komedisi.Oyuncular ve oyunculuklar elbette yıkılıyor ! Engin Günaydın ve Demet Evgar başrollerde zaten daha ne olsun ! Benim komedi anlayışım biraz daha derin olduğu için öyle çok fazla gülmedim ama izlerken acayip eğlendim çünkü yoğun tempolu filmlere bayılıyorum.Sürekli bir şeyler oluyor,sıkılmaya zaman olmuyor güzel vakit geçirmek ve kafa dağıtmak için birebir ! Hele de o zamanın finallerim olduğu hafta olduğunu düşünecek olursak :)

21 yıllık ilişkileri aynı gün noktalanan nevrotik Fikret ile müzikhol vokalisti Solmaz komik bir tesadüfle tanışır. Solmaz’ın kızı Zeynep, Adanalı sevgilisiyle evlenmeye karar verince her şeyden korkan Fikret, kendini bir anda hayatının rolünü oynarken bulur. Aile arasında olması planlanan nikah, damadın ailesinin ısrarıyla büyüdükçe büyür. Bu ekip düğün hazırlıkları boyunca silahlı, geleneksel, kebapçı zinciri sahibi Adanalı aileyle anlaşabilecek ve bu düğün bir terslik çıkmadan yapılabilecek midir?


1 yorum:

  1. gülse birsel, demet evgar, engin günaydın üçlüsü için bile izlenir :) ben de çok keyif almıştım :)

    YanıtlaSil

Kitap - Bir Kutup Ayısının Anıları Yoko Tawada

 Herkese merhabalar efenim, Yoko Tawada'dan daha önce Tokyo'nun Son Çocukları diye distopik bir hikaye okumuş ve bunu sizinle paylaş...